Halo punce!
Jaz sem se danes lotila pranja in sem oprala vse cunjice za našo madam. Celo noč mi je neki otrdeval trebuh, pa sedaj me na momente boli v križu, pa špika prav spodaj v trebuhu, kot bi me nekdo z iglo špikal. No, ni fajn občutek in tudi všeč mi ni, da se to dogaja. Sploh me pa dva dni nazaj, ko sem imela pregled sploh ni vaginalno pregledala... Ampak imam z našo pupi dogovor, da naj bo v trebuščku vsaj še do februarja, pol se pa naj sama odloči kdaj je pravi čas zanjo.
pranje - Jaz sem oprala z malo mehčalca - Lenor sensitive (pa s praškom itak), pa samo enkrat sem izpirala. Tako sem delala že prvič in je bilo ok. Sem pa vsega dala čist malo, bolj za vzorec. Centrifugo sem pa dala na 900 obratov.
velikost cunjic - Jaz imam kar nekaj št. 56, ker je bil Jure ob rojstvu velik 53cm in imel 3,5 kg (no 10 dag manj) in je še kar cel mesec uporabljal 56.
vložki - Tudi jaz sem uporabljala varianto alwayske in čez pol VIR vložke. So pa za pol malo manjšo krvaitev fajn vložki (tudi od Tosame) Vir natur normal plus (kakšne imajo se pa vidi tudi na njihovi spletni strani). Sem bila ravno ta teden v Tosami v njihovi prodajalni in sem tam pustila 70€ (za razne vložke, pa fajn žabice in bodije imajo - sam cena pa je cca. 5,5€).
obrobe za posteljico - Jaz imam dve obrobi za v zibelko in eno obrobo za posteljico, pa fajn je imet vsaj ene 3 jogi rjuhe.
presredek - Jaz v prvo nisem nič mazala in masirala, pa tudi raztrgala se nisem, niti me niso prerezali.
babica po vezah - Jaz sem v prvo hotla eno babico od ene znanke mami, pa pol ko je šlo zares je ona ravno domov prišla iz službe... Pol sem si pa rekla, da rodit bom mogla jaz tako ali drugače, in ne babica tam... no, pa sem imela potem res enkratno babico in bi si jo želela isto tudi v drugo.
dekompresura - Nam so, ko sme hodila v MŠ rekli, da jo priporočajo tistim, ki močno zatekajo in tistim, ki imajo malo manjše otročičke v trebuhu, da malo zaostajajo v rasti. No, jaz se potem za to nisem odločila.
Lep dan!