Evo mene!
Vidim, da ste čez vikend obdelale vso zoologijo in horoskope. Jaz sem po našem kozorog, mož lev, sin pa oven, pričakujemo pa ribico.
Težka kombinacija!
Po kitajskem horoskopu pa mislim, da sem petelin.
porod - No, jaz sem na porodni mizi rekla, da se še enkrat ne grem česa takšnega.
Pa nimam nizkega praga bolečine - vsaj do takrat sem mislila tako, pol pa ne vem. Popadki na 5 min so se začeli ob 3-eh ponoči , v P sva prišla okoli 6.30-7 ure. Na CTG-ju lepi popadki, redni. Pregledala me je sk+podaj - odprta 2-3 cm (kakor sem bila odprta že 15 dni!!!), potem klistri, porodna soba,... mi predrejo mehur - svetlo zelena plodovnica. Potem okoli 9-10 ure me pogleda, pa se nisem nič odprirala, mi dajo umetne popadke,... in rodila sem ob 15:54 uri. Ampak je pa res, da ko rodiš in dobiš pikico v naročje, da pozabiš na vse muke. Me pa vseeno kar malo stiska ob misli na porod, ampak se tolažim, da gre drugič hitreje in lažje. Aja, pa nič nisem bila šivana - vsaj to.
pomoč po porodu - Prve 14 dni mi je kuhala tašča potem 3 teden je bila pa moja mami pri meni in mi je pomagala pri kuhi in imela malo tamalega, da sem se naspala in mož tudi (ker je zamenjal noč in dan, s tem da je tudi čez dan večinoma jokal kot zmaj.)
1 in 2 nosečnost - Tudi pri meni je velika razlika - v prvo sem bila kot rožica, le na koncu sem otekala, da sem bila kot mali prašiček. Sedaj v drugo me je pa prvih 5-6 mesecev non-stop bolel križ, pa sekalo me je v enkrat v eno, drugič v drugo nogo. No, sedaj se mi to ne dogaja vsak dan in kr počasi mineva (sej je bil že čas
). Pa tale pikica je veliko bolj živahna v trebuščku ali pa sem že pozabila kako poskočen je bil sinko.
Aja, pa skoz pišem, da je pikica, sam na NS je rekel, da bolj kaže na punčko, na morfi je iskala lulčka, pa ga ni videla, luliko pa tudi ne, tako da je čist možno, da se nama rodi fantek.
No, bomo videli 7.1., ko imam še zadnji UZ, ap upam da bo pikica pri volji pokazat kaj ima, drugače pa ob porodu za zihr izvemo.
mamica00 - Dobrodošla med nami!
Tako, toliko za1x!