writing-img

RE: Hofer

clock-img

11.12.2008, 18:38

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Najaa ali imajo tudi narezane štruce?

clock-img

11.12.2008, 19:04

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ne.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

11.12.2008, 21:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

Najaa ali imajo tudi narezane štruce?

Imajo, sam ne vem če vse vrste kruha. Vem, da npr. imajo sončničnega, črnega ipd. Za bele pa ne vem, ker ne kupujem.

clock-img

11.12.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

Otroske plenice-vcasih, korenckov sok, parmezan v kosu, kaksno obleko za tamalo (pizame, trenirka) in kaksno rozo.
Verjetno se kaj, samo se zdajle ne spomnim.

clock-img

11.12.2008, 21:40

clock-img

Anonimen

hvala, zdaj grem pa jest, ponovno user posted image

clock-img

11.12.2008, 21:41

clock-img

Anonimen

Ej, natasa77, kaj je zdaj to?

clock-img

11.12.2008, 21:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

user posted image  če pa samo čipse berem, pa kruh, pa sladkarije...user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:07

clock-img

tiana

pencil-img

206

Korina 1 ti si pa pol blizu mene......razn če niso odprl dva Hoferja na isti danuser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

11.12.2008, 23:01

clock-img

valči

pencil-img

2344

Jaz moža pošiljam ob sobotah.Je včasih hodil v Lidl,pol sem enkrat probala-hčerauser posted image ,njihove plenice in od takrat hodi v Hofer.Se pa bistveno prišpara,če moža pošlješ,namreč jaz vidim še to in onio in...On pa prinese striktno to,kar na listek napišemuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

11.12.2008, 23:39

clock-img

black rose

pencil-img

21

V Hoferju kupujemo: vrečke za smeti, vilede, gobice, pa kakšno otroško trenirko.

clock-img

11.12.2008, 23:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

user posted image  če pa samo čipse berem, pa kruh, pa sladkarije...user posted image

Aja.

Jaz sem na Smokiju, original, samo mislim, da ga nimajo v Hoferju.

clock-img

12.12.2008, 06:15

clock-img

Anonimen

sem slišala da imajo v hoferju zdaj končno dut plačilo z mastercard, viso.... ne samo z maestro oz. gotovino?user posted image user posted image user posted image

a e to res?????????????

ker jaz sam zarad tega nisem hodila tja v nabavo, ker lih zmeraj pa nimam keša pr seb!user posted image  

clock-img

12.12.2008, 07:20

clock-img

MTFP

pencil-img

689

IZVIRNO SPOROČILO: janci10

sem slišala da imajo v hoferju zdaj končno dut plačilo z mastercard, viso.... ne samo z maestro oz. gotovino?user posted image user posted image user posted image

a e to res?????????????

ker jaz sam zarad tega nisem hodila tja v nabavo, ker lih zmeraj pa nimam keša pr seb!user posted image  

Ja imajo sedaj po novem...

clock-img

12.12.2008, 08:23

clock-img

Vešča

pencil-img

99

Jaz kupujem v Hoferju čisto vse. Tudi sveže meso, ki je slovenskega porekla.
Testenine so super. Imajo tudi bio in polnozrnate poceni. Pa mlečni izdelki, vlažni robčki, toaletni papir, plenice, sadje, zelenjava.... Ma ni da ni. Meni je tam vse dobro.

Jezi me samo, da nimajo kisle repe, po katero moram drugam.

clock-img

12.12.2008, 08:59

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Midva tudi kupujeva v hoferju vse od sladkarij, slanih prigrizkov, zelenjave, mesa, salam, jogurtov, pudingov, vode in sokov, mleko, testenine ... itd... edino čistil ne kupujem tam....

Hmm se spomnim ko sva kupovala še "na zalogo" in so bili še tolariji, sva v šparu dala za poln voziček (salame, testenine, siri, jogurti, meso itd...) vedno cca od 15.000 - 18.000 sit, v Hoferju pa za približno iste stvari od 5.000 - 7.000 situser posted image ... Ampak kje so tisti časi, tud Hofer se je kar podražil, zdaj dava za eno vrečko od 20-30 €...

clock-img

12.12.2008, 09:30

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Tiana- jaz mislim na tega k se je odprl v Domžalah, pa ti?

< Sporočilo je popravil Korina1 -- 12.12.2008 9:38:22 >

clock-img

14.12.2008, 13:14

clock-img

Anonimen

plenice so čisto zanič, meni se skoz trgajo user posted image

clock-img

14.12.2008, 13:21

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Jaz tudi po ta novem v hoferju al pa lidlu fasngo nakupim, se kar pozna pri ceni, moti me edino da ne eden ne drug nimata kakih pametnih paštet na zalogi, drugo je pa kar fajn.
Zdajle majo v Lidlu eno tako malo gajbico mandarin za 1,5 e , se mi zdi da se kar splača.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

17.12.2008, 09:29

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

A mogoče kdo ve kakšen je ta prašek Tandil ki ga omenjate in sem ga tudi videla v trgovini? Se ga splača kupiti? Pa da ni slučajno tako kot Kuna prašek ko imaš samo za bele cunje posebej in za barvne.

clock-img

17.12.2008, 09:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

A mogoče kdo ve kakšen je ta prašek Tandil ki ga omenjate in sem ga tudi videla v trgovini? Se ga splača kupiti? Pa da ni slučajno tako kot Kuna prašek ko imaš samo za bele cunje posebej in za barvne.

Men je bil zelo dober.
Sem pa imela posebi za svetle pa za črne cunje.

clock-img

17.12.2008, 09:34

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Se pravi da ne obstaja prašek Tandil ki bi z njim lahko pral na 30, 40,60 in 90 ?Vse z enim.

clock-img

17.12.2008, 15:50

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Ali ve katera?

clock-img

17.12.2008, 15:58

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Jaz kumpujem v Hoferju mlečne izdelke-skutke, sire (poleg ementalerja še camembert, brie, ugodno imajo tudi mozzarelo-ta male), potem kakšno tehnično robo-inhalator nam uspešno služi že dve leti, kakšen tekstil-žabice, majčke, kompletke za otroke, hlače zase.... kakšne sladkarije, kosmiče, blazinice za v mleko, njihov riž mi je tudi všeč. Nad Tandilom nisem bila navdušena, zato pa kupujem tablete za  pomivalca. Meni je tudi všeč.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

17.12.2008, 16:31

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz kupujem zelenjavo in sadje, sladkarije, plenice, pa zmrznjen program, kaj za oblečt, predvsem za tamalega.
No jogurti so mi pa Lidlovi boljši.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

17.12.2008, 17:25

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Trenutno že nekaj časa uporabljam Mercatorjev prašek pa sem zadovoljna z njim in sem hotela malo zamenjaz z Hoferjevim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni