cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oktoberčice - 14

clock-img

05.04.2005, 14:31

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem stara 29 let, pa mi ni blo treba plačat. Domnevam, da zato, ker nima koncesije. Je pa moj izbrani G., pa mislim, da to ni vplivalo.

clock-img

05.04.2005, 14:41

clock-img

Skye

pencil-img

3190

cmokec ja tako je...pri tistih ki nimajo koncesije se ne plača.

clock-img

05.04.2005, 15:08

clock-img

urskakr

pencil-img

35

Po dolgem casu se tudi jaz oglasam. Sem malo prekinila z RR-jem, ker sem cakala na prvi pregled. Imela sem ga danes, noseca sem 11t in 5 dni, rok imam pa 20.10. :bravo: Ceprav, ko se spomnim da bom morala rodit me kar stisne. Rodila bom v Mb. Drugace pa je z otrocickom vse vredu, tako lepo mi je G kazala po monitorju in vse razlagala. In skozi ji je slo na smeh, ker je tako stegoval nogice in rokice, kot bi telovadil. Neponovljivo dozivetje, ko komaj cakas na prvi pregled in upas da bo vse OK, potem pa UZ in se tako lepo vidi. Tudi 5 slikic sem dobila.:duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem