IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
mah me jezilo ker nisem našla slikce od vabila..
zdej sem se pa spomnila celo na moj album..tam pa je slikca..no če slučajno katero zanima..
sva pa imela vabila na blagu...
http://meri121.moj-album.com/album/5733943/
dobra ideja, da niso na papirju. Pa verjetno si delala servetno tehiko ne? Ta servetna tehnika je meni ful dobra za ful stvari. ko sem delala tam v Art & hobby, sem imela vsako soboto delavnice in smo imeli enkrat tudi servetno tehniko. je izi in se da dosti lepih stvari narest.
ja prav imaš..vse je delano s servetno tehniko..je zelo fajn zadeva..
jst bi pa prec delala v kakšni takšni ustvarjalni trgovini..kako pa to,da si nehala tam delat?
So jo zaprli, ko sem zanosila in bla v bolnici. pa še ženska je bla za v norišnico, ki mi ni dala 4 plače in dva regresa.
Jaz sem končno mislila, da sva z mojim pošlihtana glede služb, pa sva se poročila in sem zanosila. Pol pa ta šok, da je kao trgovina v godlji, ker sem zanosila( ma ko sem še delala) in da ... pa mi ni dala vse te plače, midva pa podnajemnika. pol sem jo prijavla na inšpektorat za delo, pa sem zvedla, da je že imela v Ng. odprto enako trgovino in da je bla ista zgodba. In pol sem jo morala tožit zaradit ega, ker je baba zmešana hotla skompenzirat, da mi ne rabi dat plač, da sem ji kao ukradla za 2 mio sit robe, čeprav ni blo niti zaloge v tej vrednosti v trgovini. in pol za se branit sem jo morala tožit.
No tožbo sem dobila, denarja pa ne bom vidla nikoli, ker je prvo pobrala davčna, pa pol inšpektorat, pa še vsi ostali, ki jim je bla dolžna. pol se je še mož ločil od nje, sem ga enkrat srečala v Kp, je bil z drugo in je rekel sam, da je nora. iIn pol smo zvedli, da se je preselila v Sežano iz Ng in da se je totalno zapila. jaz sem bla pa ob 3000e
no pa še ker me je obtožla, da sem ji kao odnesla robo za 2. mio. sit, so me nosečo klicali na policijo in sem se morala zagovarjat pred kriminalisti. sem mu povedlal, če me bojo gnjavli, da jim bom na parketu rodila. in pol so mi stražli kot v filmu, da se nisem srečala na hodniku z njo.
Noitak, da so me oprostili vsega, ma denarja pa ne bom vidla.
vidiš take fajn službe sem jaz imela.
No kaj jim pa moreš, če ti ne dajo plače? Nič! ga prijaviš in pol ga moraš sam tožit.

Na koncu pa ne dobiš nič.
Pa še noseča, pa non stop po sodiščih, .... Ko misliš, da je cajt, da imaš otroka, pa da si poštiman finančno,...AHA, ja res.