cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke II. del

clock-img

28.12.2008, 01:43

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

28.12.2008, 10:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dobro jutrouser posted image .

Pandica ti si res nora, da prideš ob 2h ponoči na rr, kak ti je če že imaš polno hišo že 3 dni. Nisi nič utrujena?

Veš kaj? Sem že shranila Zaline slike v posebno mapo, saj veš ko sem ti rekla, da sem odprla novo mapo z imenom Zala. Ti bom pokazala ko prideš k meni.

Saraya ste lepo spali, glede na to da je bila polna luna in da že tak ne spite kaj dosti?

Jaz pa že kosilo kuham, meso pečem (pol piščanca), juhico imam že pripravljeno samo rezance skuham,krompirček olupim in dam pečt ampak se ne mudi, ker meso še kako uro ne bo pečeno tak, da sem lahko tu goruser posted image , peso in to je to. Jan se igra v stajici, jaz pa pijem user posted image .

Ven ne vem če bova šla, ker je mrzlo ko pes.

se slišimo kaj...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.12.2008, 13:22

clock-img

tea78

pencil-img

231

ojla kako ste kaj? mi smo ok, Naja je tudi vredu, zdaj mi pančka, jaz pa malo tu gor, tašča kuha kosilouser posted image , tako da imam malo časa zase, vrtnica79 hvala za lepo voščilo, no lepo mi bodite, pa pa

clock-img

28.12.2008, 19:32

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: tea78

vrtnica79 hvala za lepo voščilo,

....tu se pa lahko kar podpišemuser posted image ....user posted image ...

clock-img

28.12.2008, 19:33

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...drugače pa vas vse lepo pozdravljam in vam želim še naprej lepe praznike...

...pa da nas malo višje prestavim....user posted image

clock-img

28.12.2008, 19:36

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..pandica...sem si včeraj malo slike tvojga user posted image  ogledovala....... mi je všeč veš....čeprav  mi taki orjaki ponavadi nisouser posted image ....  sem nekaj iskala.....in padla včeraj nekam not....pa sem si pol ogledovala vse žive slike user posted image .....pa tebe sem tud vidla user posted image .....

clock-img

28.12.2008, 19:37

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

no, vidim, da ni nobene, pa gre jaz tud......bi šla že kar najrajši spat...ga je danes naš user posted image  nekaj sračkal ponoči....

..upam,da bo danes boljše...

clock-img

28.12.2008, 22:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.12.2008, 12:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutrouser posted image
Pa saj niste resne,bojo nam temo zaprliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.12.2008, 13:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobro jutrouser posted image
Pa saj niste resne,bojo nam temo zaprliuser posted image

ja res, nobena si ne vzame malo časa samo mi2 user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

29.12.2008, 18:24

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa ki ste, res niste fer lahko bi se javile vsaj na kratko. Pandica, vrtnica...user posted image

clock-img

29.12.2008, 18:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz sem na rr,samo mi ni tu monologov za imetuser posted image

clock-img

29.12.2008, 19:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

jaz sem na rr,samo mi ni tu monologov za imetuser posted image

tudi jaz sem tu user posted image

clock-img

29.12.2008, 20:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kak si Saraya? Je kaj novega glede zdravja, boljši?

clock-img

29.12.2008, 20:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

včeraj je blo full bogo,so me ušesa,glava in grlo bolela.danes pa gre malo na boljše.Nisem šla niti k zdravniku.
Malečke pa sta tud že boljše,ne kašljata več tako.user posted image

clock-img

29.12.2008, 20:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Skratka,uživamo družinsko idilo in praznike.user posted image

clock-img

29.12.2008, 21:04

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Pa ki ste, res niste fer lahko bi se javile vsaj na kratko. Pandica, vrtnica...user posted image

Evo me na raport user posted image user posted image user posted image
Sicer pa sem že itak povedala, da imamo "norišnico" in vedno neke obiske zdaj, ko so ti prazniki user posted image saj drugo leto bo boljše user posted image ko bo veseli december mimo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

29.12.2008, 21:05

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Saraya   za vse vas doma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

29.12.2008, 21:44

clock-img

botrca

pencil-img

14679

včeraj je blo full bogo,so me ušesa,glava in grlo bolela.danes pa gre malo na boljše.Nisem šla niti k zdravniku.
Malečke pa sta tud že boljše,ne kašljata več tako.user posted image

za hitro okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2008, 21:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hvalauser posted image

clock-img

29.12.2008, 22:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Lahko noč

user posted image

clock-img

29.12.2008, 23:46

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...evo spet pridem, pa nobene nikjeruser posted image ...

...jaz pa v strahu, da ne bo sfolgala prebratuser posted image ...

.... no, pa vsaj malo višje sem nas prestavilauser posted image ..

NOČKO.....

clock-img

30.12.2008, 09:41

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dobro jutrouser posted image

clock-img

30.12.2008, 16:40

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Hello user posted image

Da nas malo dvignem v višave user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2008, 16:44

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Hello user posted image

Da nas malo dvignem v višave user posted image user posted image user posted image

..in pol spet vse tiho je bilo....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem