Ob rojstvu cca. 250€ občinske pomoči v gotovini + paket ali njegova protivrednost, vsak mesec starševski dodatek
to dobiš v vsakem primeru, samohranilka gor al dol. pa če maš 5000€ prihodkov mesečno, al pa 400... tko da ne vidim povezave. in tud če ona ve, kdo je oče in ne želi povedati, ima vso pravico do tega. mogoče je tko tudi pošteno, je to ktera pomislila?
jaz sem že tudi bila v takem čudnem razmerju

seks je bil fantastičn, fajn sma se mela kadar sma bla skupi, to pa je bilo tudi vse. da bi bila resno skupi in bi razmišljala o prihodnosti z njim? ojej, niti pod razno! kaj si nor....res je, da sem se začitila in poskrbela da do kakega spodrsljačka ne more priti ( ker se tudi men zdi totalno bedasto in neodgovorno zanost po nesreči v 21. stoletju

) ampak recimo da bi se zgodilo....( take stvari se dogajajo, ****t ga, pa a je kej bolj neodgovorno zanosit v taki situaciji al pa v sicer resni zvezi, kjer je vse narobe, polno nekega maltretiranja, alkohola&co

) u glavnem, če bi takrat po nesreči zanosla ( govorim teoretično) vem da njega bi kap najverjetneje, po moje bi ga res

ga poznam tolk....verjetno bi izginil ko kafra....in če bi se odločila da otroka obdržim, bi definitvno šla na to, da je oče naznan. pa čeprov bi točno vedla, kdo je. ampak glede na to, da on otroka niti slučajno nebi hotel, da ga obdržim bi bila izključna moja odločitev ( tud to da je prišlo do njega bi bilo roko na srce - žal, a tako je- pretežno moja krivda, šlamparija...). in v takem primeru pač nebi hotla da je kje naveden, nebi hotla nič od njega, otrok bi bil pač moj otrok, brez očeta in brezskrbi da bi sama čist lepo gor spravla, brez da bi se mogla preganjat bohvekje vse za priznanje očetovstva in preživnino.
in tud v primeru če sta v igri dva moška, al pa trije, vseen ni to taka znanost, da se neb dalo potrdit kter je oz. ni. samo ona očitno tega ne želi. in vso pravico ima do tega. in ja, tud otrok ima pravico do očeta. glih tko kt jo ma tist, k mu je očeta en pijan voznik do smrti povozil. glih tko kt ma pravico do očeta otrok pijanca, narkomana itd. pravico do normalnega, zrelega, odgovornega očeta.