IZVIRNO SPOROČILO: naivka
IZVIRNO SPOROČILO: picola1
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
kaj bi pa oprostila ti?
Hm...V bitvu sem ugotovila, da je to najbrž odvisno tut od tega, al sva že dolgo skupaj, ali sem na splošno zadovoljna z najino zvezo, ali imava otroke itd.
Ja to je splošno znano žensko razmišljanje in dileme prevaranih, ko se odločajo prevaro oprostit, prevaranti pa niti slučajno ne razmišljajo tako. Jih ne zanima koliko časa sta v zvezi, ali imata otroke, so nasplošno zadovoljni v zvezi ...Ne. Pri njih te dileme ni. Oni želijo zadovoljiti sebe. Za vsako ceno. Zakaj? Ker ženske tako razmišljajo kot razmišljajo. Jih potem ni težko prepričat.
Ko bodo ženske nehale tako razmišljati in delovati bo, verjamite tudi varanja konec.
Druga šansa je pri drugi!
Se do neke mere strinjam s tabo. Sama pa vseeno mislim, da je
lahko nekomu tut žal, da je naredil to, kar je...In v tem primeru bi jaz
razmišljala o tem
ali bi oprostila
ali ne bi. Mislim pa, da veliko tistim, ki nekoga prevarajo (pazi, govorim o enkratni zadevi, ne o varanju kar vsepovprek) se jim gladko fučka pa naj se zgodi karkoli...
Jst tut niti pod razno ne bi oprotila nekomu, s katerim sem v zvezi pol leta, al pa s katerim itak nič ne štima al pa...
Sicer je pa tko: vsak se odloči za varanje ali ne-varanje
zarad sebe...Ker ima poštimano ali pa pač nima. Moje razmišljanje o varanju nima nobene zveze s tem ali se bo moj partner odločil za varanje ali pa pač ne. Moj ve, kakšno mnenje imam glede tega...Pa kaj naj mu bo to zdej pa kr en izgovor al kaj? Zreli ljudje (ki se btw tut ne varajo kar vsepovprek) ne razmišljajo na tak način...Z nezrelim pa jst nimam kej delat, se imam preveč rada.