Staš v ležalniku, Ana pa na njem.

kaj naj še rečem
metuljček jaz iamam full rada ang, samo k jo ne uporabljam, pa nimam več veliko pojma. Ko poslušam kar zastopim, ko pa je teba kaj povedat pa zablokiram. Naša Iris ima tud full talenta, pa ne dela bralne značke zato ker je full problem s knjigami. Njena sošolka je zadnjič bila pri nas na obisku in je morala delat bralno značko, Naša iris ji je celo knjigo skoraj prevedla. Kako sem bila besna, ko sem ugotovila koliko zna pa ne dela bralne značke
Ej katera je pa tista punca k si z njo govorila na facebooku in je bila v Murglah pri Permetovi?
dzanika jaz tdid že uporabljam babylove2. Mu kar sede samo je malo bolj gost pa full počasi teče čez aventove 4 luknjice. A obstajajo še kater večje?
Pigama tudi moj se ne obrača pa je že 6 mesecev. Me kar malo skrbi.
HD niso antipsihotiki ampak antidepresivi. Jaz jih jemljem že od septembra in sem vesela da obstajajo. Pa zaradi njih nisem nič bolj neumna ali nesposobna ali zaradi tega kaj manjvredna kot tisti ki ga ne jemljejo. Ko bi ti le vedela koliko ljudi ga jemlje, samo ne upajo povedati. Vem da marsikdo o tem ne govori ker mislijo da je to kaj sramotenga. Pa ni!
Ima katera od vas kakšne zadržke do mene ker sem na antidepresivih. Včasih se mi zdi da ja. Pa me zanima kaj se vam zdim drugačna od ostalih? ilatic - sej vem, da res nazaj berem, ampak daj sliko tegale tvojga sexy dečkota!!!!!!!!!!!!!
Sem že!
Rebeca
žal mi je za Irayo! Upam da se ji bo hitro izboljšalo! Kako pa je Tarik? Še bruha? A si videla post o dvojčkih, ko se je rodil eden 30.12 eden pa 01.01? Eden je prav tako Tariq?
a se še od katere otrok poti v glavo, ko spi???? moja ma namreč čist mokro pleničko, na kateri leži, ko spi.
To je imela moja Larisa. Poti se ker ji je vroče. To pomeni da ji bolj ugaja hladno. Npr. Iris se tušira s full vročo vodo kot jaz, Larisa pa skoraj z mrzlo tko kot oči!
Populis Men še kr temperatura vztraja na 37,4°, a bi morala lekadole na 4 ure začet jest, mislim to je pa že mal mimo, že 5 dni??????????????? any idea?????????
Jaz ti predlagam da greš k zdravniku, ke to je nevarnost za pljučnico baje. Malo povišana tempetarura je slabše kot zelo visoka. Tako sem vsaj jaz slišala.
No sevidi da danes nimam dragega doma a ne?