IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Liju, beri za nazaj.
Kakšno bananino pecivo??
Sem prebrala in tudi napisala celi recept, pa kaj je bilo na koncu

Ven mi je vrglo

, tak sem bila jezna, pa ko se mi je tak mudilo. Bom zdaj vse prebrala pa bol dodam recept.
Glede rafaelotov, pa nimam pojma, v glavnem rabiš žlico
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Liju - Glede margarine, ko ti je sasi13 rekla, pa je mislila, da moraš raztopit margarino in jo ohladit, preden jo daš zraven v maso, da ne daš kar tekoče in vroče. Nič nima veze z vodo.
se podpišem pod tole
No jaz pa sem zmetala lepo v vodo z kuhanim sladkorjem, tako da bo te to krivo
Pa kaj je z boščekom Aljažem in ksenci, upam in želim jima vse dobro
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika
sasi Jana pa nič ne zvija po hruški, jo ima pa zelo rad. Banane pa mu še nisem dala, bi mogla taščo vprašat če jo ima rad.

Ona bo pa res vedla ja, saj mu je zadnjič tiščala, ne?

Eh, saj za njuju ni problema
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.
blacky, kdaj prideš na kako srečanje s čim sladkim?
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Levinja, bom prišla enkrat, obljubim in sladko bo prišlo z menoj.
Se zgovarja da nima prevoza

, pa sem se ji ponudila 1x da pridem po njo, pa ni imela časa

, po moje jo je strah da bomo njo pojedle

, ko toliko peče.
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
A mi lahko katera pove, zakaj moj kruhomat tak ruži? Kot da bi nekaj udarjalo notri po steni, ko se vrti. Nisem še tega slišala. Prav kot bi nekdo trkal. Kaj sem kaj narobe naredila??? Če pa sem že 100x pekla, samo res pa je, da nisem nikol zraven stala, da bi to slišala. Samo mislim, da res nekaj ne štima.
Nimam pojma, v mojem nič ne ruži
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.
jaz
pod tuš.......
Kaj zdaj to pomeni, da se tako pogosto tuširaš, ali še nisi šla
Zdaj pa recept:
Bananine rezine Biskvit: 4 rumenjaki
10 žlic sladkorja
12 žlic vode
5 žlic olja
3 žlice kakava
12 žlic moke
1 vanilji
1/2 pecilni
4 beljaki (sneg)
Preliv: 2 dcl mleka (vročega)
Premaz: marelična marmelada
3 banane (zmešaš z paličnim, nakar jih dodaš v stepeno sladko smetano in vse skupaj dobro premešaš)
1/2 l sladke smetane
Glazura: 15 dag čokolade
15 dag masla
Rumenjake penasto umešamo s sladkorjem, prilijemo olje in vodo, nato postopoma umešavamo ostale sestavine. Nazadnje dodamo sneg. Vroč biskvit prelijemo z vročim mlekom in pustimo da se ohladi. Biskvit namažemo z marmelado, nato z bananinim premazom, na koncu pa prelijemo z čokolado.
Dober tek
_____________________________
No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe