IZVIRNO SPOROČILO: populis
Juhu drage moje julijke, pa smo zopet skupaj tukaj v novem koledarskem letu.Pa odlično čvekanje nam želim in zdrave sončke.
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Populis: a sploh še veš kaj je to???
Kaj to točno? Ne vem čist dobr za kaj gre
, me prosim razsvetliš oz vklopiš
.
Ja, o

govorim.
Tale moj mulc: ga dam ležat za nočno spanje in rogovili po postelji in točno ve, kdaj pridem pokukat v spalnico, ker že takrat ko čisto pomalo odpiram vrata, vidim, da se mu riše smehljaj na obrazu.
Smo se našetali po LJ, dragi je Staša nosil, ker b***** ni želel vzeti vozička. Ustavili smo se še v McDonaldsu, mnjami. Staš je že pred vrati odvrgel dudo - bravo mali. Ko smo prišli domov, so šli moji še spuščat nekaj raket, ki nam jih je ostalo, cca. 10 kom. Neham dojit, se prilepim na okno in vidim, da postopajo naokoli in se držijo k limone. Pa ves čas se mi je zdelo, da slišim eno mamo cvilit. No, ni bila ena mama, ampak sosed, ki ima živino in je
tulil na mojega moža, da je primitiven, ker spušča rakete. Skratka, drl se je tako, da je Sara prijokala noter, še eno uro se je tresla od strahu.
Aja, kaj bi to lahko bilo? Staš že nekaj dni kaka po piškavo zrno in to večkrat dnevno. In ker tega niti ne zavohamo, ima revež čisto rdečo rito. Očitno je pozabil, da se je treba usrati po moško, 1x dnevno in to obilno

.
Nič, sladoled me vabi, vas pridem pokukat kasneje... Pa še korenček smo danes prvič jedli korenček: se je tresel tako, kot da mu dajem elektriko za jest.