Dobro jutro
Lenck hvala za info. Bom skočila še v Popek pogledat. Upam, da dobim kaj zame
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
Kepica, a poleg Elevita, ki ima že sam veliko železa, ješ še posebej tablete za železo? Kaj imaš tako malo železa v krvi? Se moram js spravit na en pregled krvi, pa mi sploh ne znese. Pri G ga imam šele maja. In me zanima, kaj še lahko jem zraven, če se izkaže, da imam malo železa....
Ja,
tulpek. Imam že od nekdaj težave s tem, ampak se telo navadi, tako da posledic ne čutim, ni pa sedaj dobro v nosečnosti, ker mi mali vse pobere in imam še manj železa. V prvi nosečnosti sem po porodu imela samo 60 hemoglobina v krvi. Me skoraj domov niso spustili, sem bila dva dni an flaši, ker niti stati nisem mogla.
No, sedaj sem pa spet na istem. Na pregledu v 13. tednu sem imela samo 108 hemoglobina, pa verjetno bo šel sedaj samo še na dol. Jemljem pa sedaj samo eno tableto na dan-iomam Retafer, pa verjetno mi bo G povečala na 2x na dan+Elevit

Nimam kaj. Pa saj se navadiš, samo prebava še bolj šepa zaradi teh tablet, pa bo že nekako. Se parvak nalivam s Kefirjem

žal se počasi poslavljam od nje. Danes zjutraj me je skoraj na rit vrglo. Spet sem se zredila, pa trebuh je spet zrasel

Prsi imam obupne. Bi lahko mlekarno odprla. Saj ne vem, kaj je večje. Prsi ali trebuh

Je pa pri meni tako, da mi gredo vse kg v nosečnosti v trebuh, vse ostalo ostane isto. Sploh ne upam pomislit, kakšna spet bom. Prvič sem bila kot nasedel nilski konj
Kaj pa skleroza?Vas kaj daje? 
Včeraj sva se z možem prav nasmejala. Pišem popoldne listek za v trgovino, vmes sem ga dvakrat izgubila, ker sem hodila po stanovanju in gledala, kaj manjka in seveda čist pozabila, kje sem ga pustila. Vmes, ko sem pisala, sem parkrat pozabila v sekundi, kaj sem sploh hotela napisat. No, ko sem končno vse napisala in pridem do trgovine pa ugotovim, da sem listek pozabila doma
Sem se pa k sreči potem vsaj vse spomnila, kaj sem imela na listku napisano. Odklop