IZVIRNO SPOROČILO: Lenck
Jaz sem pa mislila, da že bonton zahteva, da se prve dneve in tedne pusti mlado družino na miru, in da sami povedo, kdaj lahko prideš na obisk, ali pa jih vprašaš... in pa na začetku prideš le za nekaj minut.
bonton že, samo nihče ga ne upošteva

, jaz sem imela take zbrke s taščo, da bi jo najrajš

. sama je rekla, da ne bota s tastom hodla not, ker je on kao mal čuden, pa sem rekla, da mi tak paše, ker itaq nočem obiskov, no in iz tega je prišlo, da sem njima, pa njenim sorodnikom prepovedala obiske. hotla sem samo mojga in moje starše, pa nikogar več, pa so kr neki hodl

, tak da so bili tisti 4.je dnevi bolj muka, kot uživanje, pa še cimra jih je imela po 10 na enkrat not, tak da je bila veselica.

pa prvi dan, ko smo šli domov, je prišel brat od mojga z otroki, pa hči je še fanta pripeljala in se niso spravli domov, jaz sem bila pa zmatrana, depresivna, da sem samo jokala...to mojmu ne odpustim do konc življenja, da jih ni prosil nej grejo, ker so kao njegova žlahta, mene pa boli, pa še strežit sem jih mogla ... sma mela ene 3 mesece kr pestro zarad tega .... tak da če bo zdej kdo prišel na obisk, ga vržem čez balkon, banda nevzgojena .... kr iz ušes mi piska