IZVIRNO SPOROČILO: barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa
Kam pa popoldne vse zginete?
popoldne pridejo naše "boljše" polovice domov, pa jih je treba malo pocartat
No če je pa to to potem je pa oproščeno

Bom sama itak tudi kmalu občutila.
IZVIRNO SPOROČILO: jullie
..next ima super oblačila za otroke..kvalitetna..tudi sama nameravam nekaj kupit, poštnina v Slovenijo je pa samo 5 evrov... trenutno naš mali nosi plašček in sem res zadovoljna...imajo pa malo večje številke.. ima plašček 3-6 mesecev, pa mu je še pri 4 bil prevelik, zdaj, ko je 8 ga bo pa počasi prerastel... pa pravkar čakam brezrokavnik za ta prehoden čas..
No super

Dobro vedeti. Hvala
jullie.
Sončica nič nisem kupovala še preko te spletne stvari nameravam pa, ker mi imajo res dobre stvari pa niti niso tok drage, bom mogoče po MF kaj kupila, ko in če bom zvedela za spol

. Al bom pa še malo počakal, da bodo imeli jesensko/zimsko kolekcijo in da bom vedela vsaj približno kok bo moje

veliko. No... takrat si bom pa še zase kaj privoščila

, majo tudi ženske stvari lepe sem gledala.
IZVIRNO SPOROČILO: Breda76
Pozdravljene punce,
jaz sem zelo malo na forumu, vendar tokrat bi rabila nasvet.... sem v 18 tednu nosečnosti in občasno imam zelo zbadajoče bolečine v bradavicah, so sicer bolj rdeče kot običajno, prsa so se mi pa povečala za 2 številki ( sem kot ena krava mlekarca
) ali ima katera od vas iste težave???? Prosim za nasvete....
Tudi jaz imam boleče bradavice

, enkrat eno drugič drugo... so pa že čisto rjave ratale

in ne maram, da se jih moj dotika - bogi revež

No zdej sva vsaj dobili nasvet od česa je to

Če je res zaradi tega se nimam kaj za pritoževati a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Denarna pomoč od občine, tudi pri nas nekaj dajo, če se ne motim je 125€.
uh, zdaj sem se pa pošteno zamislila, pri nas je sedaj 300 eur, ampak za tretjega otroka pa dajo 500 eur....superca....vendar se bomo mi malo prej preselili...v novi občini dajo pa 150 eur.....
Predno boš ti vso papirologijo poštimala (kar se ti prav nič ne mudi) boš že pokasirala in porabila tistih 500€ v sedanji občini..
Se strinjam z našim edinim moškim

.
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija2
Dan dekleta!
Danes smo imeli pregled in... midva z bejbijem sva OK, malo sem žalostna ker mi ni naredila UZ saj zavod plača samo 2 UZ, direktor Zravstvenega doma pa ne dovoli da bi samoplačniško opravili dodatni UZ....
Tudi pri meni ne dela UZ, pa ga ima v ordinaciji. No mogoče, če bo naslednji teden dobre volje... mu bom pa le rekla, če lahko pogledamo najinega

. Drugače pa bravo za tiste ginekolge/inje, ki delajo UZ na lastno pest

.