Živjo
Punce, hvala za odgovore...joj jst preveč paničarim, prijateljice, ki pa sploh še niso bile noseče se pa tud pametne delajo...no, sej sam dobro hočejo, ampak počasi mi je takih nasvetov dost. Seveda bom pojedla še kaj jagod, sam pretiravala pa vseeno ne bom več toliko. Tok neumnih trditev sm že slišala...ne smeš kriminalk gledat k se streljajo pa je otrok prestrašen... ne smeš mehurčkov pit,bognedaj kave, ker to ful škoduje.. ne smeš se rolat... ne smeš se stegovat proti visoki polici...ne nobenga sira jest...ne smeš predolgo bedet, drugače bo dojenček ponoči jokal podnevi pa spal...in zmagovalna izjava moje tašče; nosečnice ne smejo nosit črnih oblačil, ker je to slaba energija, ki se prenese na otroka in ga vznemiri.... (???) Ste ve tud že take izjave o nosečnosti poslušale pa si mislil; ma dajte že mir s takimi, bom že sama vedla kaj je dobro zame, saj sem sam noseča!
Midva z mojim dragim sva se pa danes ful skregala... ne boste verjele zakaj... zdaj ko veva, da bo punčka, se je kar on odločil, da ji bo na vsak način ime Maja... in kar vstraja, pa tud če se jst nikakor ne strinjam!Ni šans! Saj ne da mi je grdo ime, samo preveč običajno... in pol sva se spričkala, pa sm jst rekla, da ne bom podpisala rojstnega lista na katerem Maja piše, on pa mi je prbil, da pa on ne bo punčke priznal in karkoli podpisal, če ji bo ime kako drugače. Saj ne morm vrjet, kakšn kreten! Zdaj mi pa ve prosim povejte kako je s tem? Kaj če se starša nikakor ne strinjata o tem kako bosta poimenovala otroka? Kdo ima potem pravico, da reče zadnjo besedo? Saj jst nism taka, da bi zdaj zanalašč ustrajala na imenu, ki je meni všeč, njemu pa ne..sm mislila, da bova oba izbrala ime, ne pa da mi ga bo on hotu tako vsilit... Bedak, tud odreku bi se je sam zarad tega...Prav jezna sem, sam popustila ne bom, ker je ime prva stvar, ki ga daš otroku in ga nosi celo življenje in mora biti všeč obema, očetu in mami. Pravi naj mam potem pa kar sama otroka, če ne bo nikoli pomembno to kar pravi on...halooo, kaj pa tisto kar pravim jaz? Proklet moški ego.Ne rečt da sem feministka ampak pri tem bi pa mogla tud jst imet kaj za povedat, ker kakor vem, jo bom jst rodila.
Joj, se opravičujem, ker svoje probleme na vas valim ampak se pa dosti bolje počutim zdaj ko sem tole stipkala, pa brez zamere.
Fajn se imejte