dobro jutro,
najprej da malo pokomentiram...ko včeraj nič nisem...
imate zelo lepe bušije...sploh si ne morem predstavljat, kakšne bomo v 9. mesecu, po mojem bomo komaj hodile.
Betty11 žal mi je za tvojo nezgodo. sej najraje se zgodi ravno blizu doma. ampak najvažnejše je, da ni nič narobe s tabo in z
.
kepica...super da si uživala na koncertu
Lenčk upam da je vaš spoznavni večer potekal tako kot je treba, brez raznoraznih komplikacij.
altaja
za prve prave brce. tudi jaz jih že nestrpno pričakujem.
glede čustev...tudi jaz sem, ko gledam kak film in je pol happy end se moram kar zjokat. zanč sem enga gledala in je blo na konc polno dojenčkov in sem kar jokala, sploh se nisem mogla ustavit.
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička
A mislite, da je kaj narobe, če ga jaz še malo žuram? Glasna muzika škoduje?
Pa do kdaj mislite voziti? Jaz imam 9.4 glavno vožnjo in nameravam voziti vsaj do konca 8. meseca.
mislim da ni problem v žuranju samem, glasna glasba pa po moje ni tako v redu. se

počuti, kot da ima v maternici koncert

.
vozila bom pa do takrat, ko se bom še počutila udobno in varno za volanom. do kdaj točno pa ne vem.
no jaz sem si pa včeraj kupila moje prve nosečniške hlače, ene lepo nosečniško majčko za poroko. sva pa vse preletela od kika, c&a, h&m in imajo res lepe cotke za otročičke. sam sem dobila občutek, da je preveč sortirano na punčke in fantke oz. je zelo malo nevtralnih barv. tako da sem potem kupila en kompletek za kolegico, h kateri grem danes pogledat

in za sestrično. za svojga

pa si žal nisem nič. ko bom vedela katerega spola je, potem se pa vržemo spet v šoping