Dobro jutro!
Altaja...
zaenkrat nisem tvoja mamica.....Te zavese sem tokrat kvačkala, ker mi je pomagalo umirjati živčke.....Tvoja mama pa "štika" , kar je drugačen postopek in priznam, da je ta način okraševanja tudi meni zelo všeč.
Moram vse skupaj poslikati in dati v moj album, pa trebušček tudi....Pripravljam se, samo nikakor ne utegnem, ker me kar nekaj preganja....Delo, obveznosti...
..Sem kar sita vsega.
!!!Včeraj sem šla na banko, da bi podaljšala limit. Prvo sem čakala eno uro na vrsto in ko sem že bila prepričana, da bom hitro odpravila, me je uslužbenka čisto šokirala....Preverjala je razloge za manjši dohodek (ki ne spremeni višino limita!!!) in sem ji na kratnko rekla, da je to začasno saj sem na bolniški. Potem ni mogla zdržat pa je kar direktno vprašala, kaj je z mano narobe, saj sem se zelo spremenila, zredila.....
.....In jaz sem še vedno poskušala biti samo uradna, pa se ni dalo. Tako je vrtala in sploh se ni ukvarjala s mojim limitom. Ko sem rekla, da sem noseča, pa je odgovorila, da se ji je zdelo, da se je nekaj hudo spremenilo in da se nam starejšim ženskam te spremembe še posebej poznajo.....
Pa saj ne morem verjeti, da je možno, da se javna uslužbenka tako obnaša do komitenta, ki ga vidi enkrat na leto, o njemu nič ne ve i prav po vaško se vtika v privat zadeve.....
Ne morem verjet!!!
.....
Mat3ja2....Držim pesti, da bo AC izvid OK!
Lorian...
Čestike za dober izvid!
Drugim tudi čestitke za preglede, rojstne dneve in drugo..
Če sem kaj pozabila, pa prosim ne zamerite....