IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
joj nisem si mislila da bo cela znanost s temi vozički.. gledam na to da je uporaben praktičen cenovno ugoden in da ma dosti oziroma osnovne funkcije pa da ni preveč drag pa da mi je vizuelno všeč...
prov zmešalo se mi bo..
Hahahaha, še ena taka

. Dans sva ble z mami v pikapolonci smo jih malo gledale...a mislte da mi je kaj bolj jasno kaj bi rada? Ne! Sem pa gledala tud tisto internetno stran kjer je Tulpek kupila voziček in zgleda kar zanimivo..se mi zdi da je ugodneje kot v trgovinah pri nas.
Tulpek, a mi lahko poveš kolk pride poštnina? Sej vem da si že najmanj enkrat napisala, ampak sem pozabila.
Mam pa tud novo majčko "pridem avgusta" - zgulena fora, vem, ampak moji mami se zdi tko simpatična da mi jo je kar kupila

. Sej je fletna. Probala sem tud eno oblekco sam se pol nisem odločila za nakup, bom raje počakala na taprave lahke poletne oblekce.
Z zajtrkom vam bom pa še kdaj postregla, vidim da ste ble zadovoljne

.
Tiste, ki še ne čutite brcik, brez skrbi, pridejo! Pa verjetno ne bodo čisto nič nežne.
Larilu: naj te berejo, to pomen da si jim zanimiva. Naj majo trcjalke kej za glodat, od tega živijo

. Ni dvakrat za rečt da mene tudi berejo, pa kaj pol, požvižgam se na njih!!!!!!!
Še neki sem hotla...aja...glede ležišča je ena sprašvala. Ja, je pomembno kakšno je. Vsekakor ne sme biti premehko. In tud drugače dam jst kar velik na kvaliteto ležišča, sploh če gledamo da tretjino življenja prespimo.
zdej pa šibam...lepo se mejte in se smejte...sonček je pokukal