Vidim, da se pogovarjate o vozičkih. Midva sva tudi na začetku imela v mislih Jane slalom pro, sem zdi res en fajn voziček, sicer nimam izkušenj z njim. A se da obrnit v obe smeri? V prvo smo imeli Quinnya freestyla in je tudi fajn, edini minus je teža. Ko pa smo izvedeli da imamo dvojčke, pa sva se po dolgem in temeljitem premisleku odločila za Hartana. Kar se košare tiče, je res če se vozičke ne spusti v ravno lego je skoraj nujno potrebna. Jaz sem jo imela kljub temu, da se Quinny da. Sem pač komplicirala, čeprav smo jo uporabljali samo 3 mesece, ker potem Mala miss ni hotela biti več v njej oz. v ravnem položaju. Sedaj pa sem se tudi odločila za košare, ampak iz čisto praktične razloga, ker dva drugače ne bom mogla nosit in ju bom laže prenašala v košari. Bomo pa kupili mehke, ki se dajo kar v voziček in ne za trde, ki se dajo na ogrodje.
Se strinjam z Bariko, glede sedeža, da se obrne v obe smeri. Jaz sem jo skozi vozila k sebi obrnjeno se pravi do enega leta, mi je bilo tako bolj fajn, da jo vidim, pa tudi ona se je tako navadila in mi je sedaj pri Hartanu tudi to všeč, pa da ima ročno zavoro, ker smo doma na hribu in je bila res mala malica vozičke peljati po hribu nazvdol.
Kar se tiče lupince, smo mi prakticirali izključno samo za vožnjo v avtu. Se mi je zdela tako zgrbančena not, pa še vsi pediatri priporočajo ravno ležišče, pa sem bila malo panična glede tega. Sicer pa vidim, da jih kar veliko otroke prevaže v lupinici - je pa hecno videti, mičkeno lupinico pa takšno ogromno ogrodje vozička, sploh če ima še velika kolesa. Smo pa imeli maxi cosi-jevo, ampak so mi bolj všeč od Roemmerja, zaradi strehice, ampak če jo imaš samo za v avto je itak ne rabiš.
Pa da še kaj o sebi povem
. Danes sem imela pregled in ena pikica ima še vedno manj plodovnice kot druga, kar ni najbolj fajn, fajn pa je da sta obe enako veliki in to za celih 19t1/7d, kar je za dvojčke več kot super, sem bila zelo vesela. Ker sta pikici enojajčni dvojčici imam preglede na 14 dni in seveda obvezni UZ (tu mi boste nekatere verjetno zavidale
, ampak bi takoj menjala za dva UZ v nosečnosti, samo da ne bi bilo rizično, ampak kaj čmo, ne izbiramo sami), tako da sta z menoj šla moja dva srčka in seveda uživala ob gledanju pikic. Mala miss je g. vprašala, če se že vidi kaj bomo dobili septembra in g. jo je nazaj vprašala kaj si želi. Pa je rekla, da sestrci, g. pa da se ji bo želja verjetno uresničila. Se mi je smejalo okol in okol
.
Od zdaj naprej dalje imam preglede v rizični ambulanti v KC. Mi je kar malo hudo, ker je moja g. res super ženska.
Sicer pa moji dve pikici veselo brcata že dobrih 14 dni, no verjetno že dlje, ampak tolko časa ju že čutim, včasih imata prave gimnastičarske vaje
, je kar pestro.
A ima katera doma AS? Kako je zadovoljna? S čim si je potrebno namazat trebuh pred uporabo? A se dobi takšen gel, kot ga imajo g.?
Pobožajte svoje trebuščke in jim povejte kako jih imate rade
.
Kdaj bom imela naslednji pregled, javim, ko se naročim v RA.
Lahko noč pupike, sweet dreams.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 4.5.2009 21:58:44 >