Danes je pa zgleda res nekaj v zraku
Spet se mi je vrnila slabost, vrti se mi za znoret, ker imam pritisk spet čist na podnu, pa še mali je zbolel, tako da se še z njim ukvarjam, med tem, ko bi sama najraje zalegla
Komaj čakam, da pride mož iz službe, da zalegnem za par uric, ker me bo pobralo
Me je pa prejle skoraj kap. Grem na wc in nisem mogla verjet, da obstaja tako rumen izcedek
Ga ima še katera?? Upam, da ni kakšno vnetje. Čutim nič ne, vode popijem dovolj. Ne vem, kaj bi bilo. Upam samo, da ne spremeni barve v kaj temnejšega
V ponedeljek moram pa v službo. Ne vem, kako bom zdržala 8 ur
Komaj pokonci stojim, ampak moram iti, ker smo konec meseca in moram naredit plače, ki jih noben drug ne zna naredit. Bom pa čim prej predala vsa dela, da bom lahko potem mirno na bolniški, ker v takem stanju mi res ni okoli za hodit. Vseeno pa upam, da bo tole neprijetno obdobje kmalu mimo, saj bi šla rada še kaj v službo, ker celo nosečnost doma čepet ne gre. Bi se mi zmešalo.
Kar se pa tiče imen. Imamo izbrano že kakšni dve leti. Punčka bo Nika, fantek pa Anže. Nagajivček, ki ga imamo doma je pa Nejc.
Malo bomo še pogledali, če dobimo kaj svežega, ampak mislim, da bomo kar pri tem ostali.
Kar se pa tiče Uz slikic... Je res samo jaz nisem dobila
Še kapnilo mi ni, da bi prosila zanjo...sem bila tako iz sebe
Na koncu še čestitke vsem novim nosečkam
Dobrodošle v klubu
Lepo bodite. Pa čim manj neprijetnosti vam želim.