Bety11 izcedka na srečo ni več. Me je zgleda obiskal samo za en dan, da me je malo prestrašil, pa še to je bil rumene barve, kar sem sedaj na netu naštudirala, da ni nič nevaren. Mi je pa odleglo, ker ga ni več.
Sva se pa z možem včeraj nasmejala, ko sem mu naročila naj prinese wc papir, ker ga je zmanjkalo. In je prinesel skoraj celo paleto papirja
in to roza barve. Tam, kjer dela, ga prodajajo in ker smo v zadnjem času veliki porabniki papirja, je pomanjkanje resno vzel
Mi je zelo všeč, je lep, ampak ni praktičen, sploh če stokrat na dan letim gledat, kakšne barve je izcedek
Imamo pa papirja zdej za eno leto. Po drugi strani je še bolje, da je roza, se vsaj ne bom prestrašila ob vsaki spremembi odtenka izcedka
tejabrina čestitke in dobrodošla med nami
Z možem imava enega nagajivčka že doma, star bo 5 let. Mu bova pa povedala po NS, prej ne, ker imam slabe izkušnje in sva se tokrat odločila, da mu ne povevo, dokler ne bo res 100% vse ok.
Anonimna
pri krvavih izcedkih bi pa tudi jaz pričakovala, da me pogledajo še z UZ. Bi bila čist živčna, če me ne bi. Kaj pa vem, kako bi ravnala na tvojem mestu. Ampak od zadnjih dveh ss sem tak zajecc za te stvari, da bi ga sigurni zahtevala ali ap se šla nekam samoplačinško prepričat, če je vse ok. Si ne predstavljam, da bi izgubila še to pikico. Saj vem, da se ne da kej veliko pomagat, ampak vsaj ohraniš mirne živce.