Dober dan vse nosečke! Tukaj je uradno še ena med vami. Pred 14 dnevi sem se registrirala in prebirala ta forum, ker sem že vedela, da sem noseča, nisem pa imela še pregleda. Pregled sem imela v torek, in vsa vesela in ponosna lahko povem, da se je moje detece majhno, prav lepo videlo
. Imam tudi 2 slikici, videl pa se je tudi utrip srčka, na kar je bil najbolj ponosen bodoči očka. Aja, zdaj sem noseča 7 tednov in 6 dni, moje dete je veliko 9mm, jutri moram it v laboratorij dat kri in vodo, naslednji pregled pa imam že 13.2.09. Mi je g. rekla da za to, ker bo takrat dobila vse izvide in, da bova videli kakšni bodo. Sicer me je ful ful strah, da ne bi bilo kaj narobe.
PDP imam 11.9.09, do zdaj se počutim odlično (nič slabosti in bruhanja - že trkam na les), samo mal povečana lakota in napihnjenost ter problem kaj zjutraj oblečt za v službo???!!! Po naravi sem bolj suha in mi verjamete ali ne, nobenih kavbojk ne dobim več skupaj. Pač oblečem jih, zapnem zadrgo do polovice, gumb pustim odprt, čez pa oblečem dolg pulover, da se ne vidi. Ne gre drugače.
Zdaj pa mi prosim nekaj pomagajte. Na mama.si sem prebrala, da je plod v 8 tednu velik cca. 19mm, jaz vstopam v 8 teden in moje detece je veliko le 9mm. Mislite, da je lahko kaj narobe, ali je to normalno? Kako velike otročičke pa imate ve?
Razpisala sem se oreng, ne morem si pomagat, če pa sem tako vesela in ponosna, da sem v veselem pričakovanju tako kot ve
. Držite pesti, da bodo izvidi ok.