IZVIRNO SPOROČILO: sontschica
dobro jutro so
.
neki bi vas vprašala za mnenje. jaz trenutno delam preko študenta, ampak se mi izteče status konec marca, verjetno se mi bo pa še prej, ker bom prej diplomirala. še preden sem izvedla, da sem
, sem šefico vprašala, če bi se dalo mogoče dobit službo tukaj vsaj za določen čas. no šefica se je pozanimala in najprej je zgledal, da ne bo nič iz tega, ker nimam prave izobrazbe. no danes mi je pa rekla, da naj napišem prošnjo z življenjepisom, da rabijo nekoga in da bomo vidli, če bo odgovorna direktorica to prošnjo odobrila. itak ni še nič zagotovljeno.
zdej pa ne vem, ali naj bom tok fer in omenim da sem
ali se pač dalam nevedno? kaj bi ve naredile na mojem mestu?
jaz bi povedala. lahko, da boš morala kdaj na bolniško, pa tudi sicer bo od podpisa tvoje pogodbe minilo precej malo časa do porodniške.
pozanimaj se, baje je neka možnot, da še nekaj časa delaš preko študentskega servisa tudi po izgubi statusa.
laraa, v enem tednu plodek zelo zaraste, tako da je tudi odvisno, ali si na začetku ali na koncu sedmega tedna. mi smo bili sicer nekje v sedmem veliki dober centimeter.
in

tebi in vsem ostalim za ok preglede.
no, mi smo se pa tudi odločili, da na NS sploh ne gremo. naslednji pregled nas čaka čez dva meseca, mesec in pol, tam nekje, tako da bo takrat že kar konkretna beba. ne vem pa, ali bomo šli spet na uz, odvisno od počutja, verjetno. sem v eni knjigi našla slikico v naravni realni velikosti, koliko je beba velika v desetem tednu (bližam se koncu tega namreč) in smo se potem skupaj smejali, ko sem sliko pritisnila na trebuh in rekla, evo, zdaj smo pa takile. že kar veliki, beba ima že 3 cm in več

skušala bom najti kje tiste slikice, ker so res simpatične (so risbe, ne uz), da vidite, kakšni so zdaj naši "tamali" in kako hitro rastejo