Dobro jutro, punce!
Huh, vidim, da se pregledi kar vrstijo... pa dokaj redno jih imate. Lepo, in čestitam za take lepe zdrave pikice oziroma parček!
Mene je fant včeraj presenetil. Pozno prihaja domov, in ko sva šla malicat, začne: "ja, kateri dan je danes" - "sreda" - "ja, ampak kateri" - "enajsti" - ja, in še kateri" - "knjige sem podaljšala v knjižnici, sem poklicala" - "ja, pa kaj je še, a" - "???" - "no, kaj se danes zaključuje" - "???" - "ja, končujemo enajsti teden, ne! jaz vse štejem!"
"aja, saj res..." In potem smo šli gledat v tabelico, koliko je beba velika in koliko bo velika za njegov rojstni dan konec februarja in moj konec maja in...
Ta je bolj noseč(niški) od mene
Čeprav sva sedaj malo zaskrbljena. Jaz nisem zaposlena in ne dobivam nobenega nadomestila/pomoči, in ker sem do porodniške "na bolniški", se sedaj tudi, če bi slučajno (pa kot da bi jo) našla možnost, ne bi zaposlila. Tako da je edini dohodek njegova plača, pa so javili, da bodo enega v njegovem oddelku odpustili, ne ve se še, koga. Hec je v tem, da imajo vsi osali družine, on pa še nič ni povedal, in če bi šli na solidarnost, bi seveda on kot "samski" (sicer s punco, pa kaj je to) najprej izpadel. Sem mu rekla, da naj kar pove, da je noseč, ker nosečnic se ne sme odpuščat
Ne vem, kako vam uspeva še skrivat, jaz sem včeraj iz naftalina potegnila dvojne hlače, ki sem jih nosila, ko sem imela 10 kg več kot sedaj, pa so mi v pasu ravno ravno prav. Drugje sicer konkretno mahedrajo, pa glavno, da imam kaj, kar lahko oblečem in zapnem, bom že kake dolge majice ali puleverje dala čez, da se ne bo videlo praznih vreč na riti/nogah
Pa ravno danes planiram naval v omaro, da malo pregledam, kaj bo prišlo v poštev in kaj lahko že kar sedaj dam v najtemnejši kot, da čaka eno leto...
Upam, da bom kak kos lahko tudi fino prekrojila, pa morda najdem kak kroj za kaj luštnega in enostavnega za zašit, čeprav raje ustvarjam iz že narejenega. Pa ve, sedete kdaj za šivalni stroj?
Zdaj pa moram pospravit po včerajšnji žurki, je brat prišel in sta poba gledala nogomet ter zabavala mene