dobro jutro
upam, da ste čimlepše preživele valentinovo in da ste se čimbolj cartale s svojimi
.
tulpek in altaja, čestitam za uspešno NS.
tako kot vila MaLiNa, sem tudi jaz kar malo nevoščljiva, ker ste spet vidle svoje
. ampak se zavedam, da se tudi moja NS kmalu bliža. še en dober teden pa še mal, pa bo
midva sva pa včeraj mal šla šoping. moj
je hotu na vsak način kupt digitalni fotoaparat, ker pravi, da je bolje, če take stvari sproti kupujeva, kot pa potem, vse na koncu. in sva ga seveda kupla. ampak je bil hec (oz. sem bila kar malo presenečena), ko sem prodajalcu rekla, če bi lahko videla fotoaparat tudi v roza barvi (ker sem nora nanjo) in tako pokaže, mojemu seveda ni bilo všeč in potem prodajalec reče, sej mogoče bo pa
punčka. in sem ga samo pogledala. sej vem, da se mi malo vidi, ampak, da se mi vidi tok, da en čist neznanec to opazi, to se mi pa ni zdelo. ampak sem ponosna na svoj rastoči buši.
no in potem sem rekla
, če greva še mal v Baby Center. vav, kok imajo pa tam lepe stvari, če bi imel denar, bi lahko celo trgovino kupu. v bistvu sem šla pogledat kok stane Angelsounds, ker sem slišala od drugih,da je nekaj znižan, no pa ni bil in ga potem tut nisem kupila.
uh sem se razpisala...kakšen lep dan bo spet danes...
božajte svoje bušije in se imejte lepo