O vama je uspelo po naravni poti, fajn, da si se lahko izognila vsemu.
Hja midva sva pa vrgla puško v koruzo, komaj sem se sprijaznila, da Mala miss ne bo imela sestre/brata, pa naju je Mati narava presenetila kar z dvema dariloma

. Hja na koncu bom še začela verjet, da ko nehaš misliti na zanositev zanosiš. Tako, da odgovor na tvoje vprašanje je: delo je samo najino.
Je pa zanimivo, ko sem pa bila 2 x na ivf - pa se je od dveh pikic, prijel samo eden.
Res je najbolje, da v našem stanju, ne beremo slabih novic, ker se potem samo sekiramo - pa ponavadi čisto po nepotrebnem.
Nosečnost je čas veselja in sreče, skrbi je nekako potrebno odmisliti, saj ni v naši moči, da bi imele vpliv na to kaj se bo zgodilo. Zakaj bi se po nepotrebnem obremenjevale, če bo šlo kaj narobe bo itak šlo, pa se bom takrat s teb soočala. Zaenkrat pa je treba biti optimist in večkrat na dan pobožat svoj buši

.
Mene je kar šokiralo, ko mi je g. rekla da sta dva. Kar obležala sem na tistem stolu. Še za slikice nisem rekla, še dobro, da je g. bila tolko prisebna in jih je sama sprintala

. 100 misli mi je švigalo po glavi, na koncu pa sem rekla: naloženo ti je toliko kot zmoreš in nič več, bo že kako. Je pa dobro da sta to moja druga otroka, ker pri prevem sem ful komplicirala in si s tem otežila življenje v skrajnost. Nekega dne pa mi je naredilo klik in od takrat se imamo prav fino, uživam 100/h.
Oktavija - vse bo vredu, nič bat

.