Dober dan čveke
Sem si drznila seznam posodobiti
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica
jaz bi tut mela angelsounds, pa ga ne morem kupt preko ebaya, ker nimam kreditnih kartic
...očitno bo res treba počakat na brcike.
Sej bomo kmalu začele čutiti naše male razgrajače kako skačejo v našem trebuhu
IZVIRNO SPOROČILO: larilu
pr men je standard skoz slabo,špika me non stop tko da večinoma ležim
ampak ok bomo že preživel tole.
Upam, da boš kmalu bolje

Pa še eno

in enega

. Pri tebi se mi pa zdi, kot da ti je bila kakšna ženska fovž (ko si dobila služba, postala srečka nosečka...) pa da je malo pocoprala vse skupaj... Sicer pa... sej se vse obrača. Me pa veseli, da si optimistična in pozitivna. Le tako naprej
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Jutro,
evo za seznam, naslednji pregled imam 25.3. pa ne vem, a je to že MF ali ne, ker bo tam blizu 17 tedna, ali je pred MF še en pregled. sem malo pozabila
MF naj bi se izvajala okoli 20t in bolje, da se kasneje kot prej - se več vidi. Bomo mogle še kar malo počakati
Meni pa kis neznansko paše

, solata mora pri meni biti na jedilniku vsak dan. Ni mi pa do kislih kumaric.
Bety saj še malo pa bomo tvoje slikice občudovale
Tudi jaz, tudi jaz
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Hej punce...žalostno...Prebrala sem, da je *** rodila otroka s spino bifido....
Sem šla na wikepedio prebrati kaj je to... Nič kaj fajn

Držim pesti zanjo, da bo močna
IZVIRNO SPOROČILO: teta tulpa
Mi smo že imeli merjenje nuhalne, z našim
je vse OK. Naslednji pregled imamo drug teden, v torek. Sem vprašala za spol, vendar se ni čisto dobro videlo. Ampak mi je sedaj prav vseeno, kaj bo, samo, da bo naše male bitjece zdravo.
Ali ste se že kaj zredile???
Meni še kar nekeko uspeva, da se malo držim nazaj, kljub zaprtosti, kar je prava nadloga.
Tudi slabost se še kar pojavlja. Pa še kosti so me začele boleti.
Ja, ja, se že pritožujemo, kako je zoprno biti spet noseč.
Me veseli, da je vse vredu
Sama sem se zredila

in to od začetka nosečnosti za 2kg, koliko bo pa tehtnica pri ginekologu v sreo pokazala je pa drugo vprašanje
Tulpa... sej je forum tu zato, da malo pojamramo in da se potem bolje počutimo

Tukaj vse razumemo
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi
Hej
,
vikend je mimo, sončka tud ni več, jzt še zmer v postelji, sicer je visoka vročina padla, še zmer pa vneto grlo in kašelj, joj kolk se to počasi cajta
.
Upam, da se kmalu pocajtaš. Tudi sama že drugi teden za povrsjo kašlam, grlo me vsaj ne boli več. Bravo, da ni vročine
IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Hlače sem kupila v H&M, so ble 40 eur. Sem navajena dat najmanj 40 eur ker nimam ravno velike izbire hlač, sem precej visoka in so mi hitro kratke, če so pa dovolj dolge, so pa preširoke. Tko da se moram s cenami kar sprijaznit. So mi pa všeč, jih bom tud še pol nosila
- bodo fajn za kak piknik ker se vedno preveč najem
Tudi jaz spadam v ta klub
Glede mazanja trebuškov - jaz se mažem kar z oljem od Justa, ker mi je fajn in mi lepo diši, pa še hitro se vpije in kože je lepo gladka

Drugače imam pa ful suho kože trenutno...
A že kaj razmišljate kako boste opremile otoško sobico?
Uff... če sem pa kaj izpustila se pa globoko opravičujem