IZVIRNO SPOROČILO: kepica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
Popoldne se pa razpišem o svojih želodčnih težavah... se mi zdi, da imam nekaj podobnega, kot ste pisale.
Tole me pa zanima...bomo skupaj premagale tole zoprno težavo
Bi bilo lepo, če bi jo uspele premagat
V glavnem, pri meni je dopoldne še vse precej ok in solidno, popoldne se pa začne. Boli me pa tako čudno, kot da imam neko težo v želodcu, oz. kot da bi bil želodec napihnjen, nafilan do konca. Pa ne jem veliko, ker nimam apetita. Bolj kot za bolečino gre v zadnjih dneh za nek občutek pritiska, teže... in to sili navzgor v bruhanje. G me je vprašal, če sem imela prej kakšne težave z želodcem in sem rekla, da sem imela neke probleme s trebušno kislino - preveč. Pa mi je rekel, da možno, da je kaj s tem narobe in da naj poskusim z nekaj rupuruti na dan. Če se pa do naslednjega pregleda ne bo nehalo, me pa misli poslat na nadaljne preiskave, kar pomeni gastroskopijo

. Ampak js nekako verjamem, da imam to v genih, obema starima mamama je bilo slabo do takrat, ko so njuni otroci začeli očitno brcat. Tak da upam, da mene tudi čakajo prijetnejši trenutki in ne gastro... Sem pa tudi pomislila na premalo kisline in pila limono, ampak ni bilo nič boljše.
Sem pa ugotovila, da mi postane grozno slabo, če nekaj časa ne jem, tako da pridno na 2 uri jem. Cel dan in po malem.
Jutri bom nabavila Rupurute in sporočim, če bo kaj pomagalo. Ingverjeve tablete (kapsule) meni žal niso pomagale, čeprav naj bi bile precej učinkovite.