IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Današnje obmesečnice:
Krysia - ROK
košuta - TEODOR
anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA
Čestitke za 5 mesecev!
Js tud čestitam
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč
aja MAM ENO VPRAŠANJE-meni je 17.12.2008 pogodpa poteklain bi si mogla iti po delavsko, kaj jo naj potem imam doma ali jo moram nesti na borzo?
Js jo mam doma - sem šla vprašat in na borzi jih ne shranjujejo!
žanneža - bravo za še drugi zobek - pri vas gre tole res hitro - nas se pa čoha že ena dva tedna, pa ni ne duha in sluha o zobu, al sm pa js slepa. vam pa želim, da vam vsi izrastejo tkole brez spremljevalnih težav.
Js sem pa danes mela generalno - no v biti sem uspela zrihtat kuhinjo in kopanico drugo pride na vrsto drugič - sva se z mojim zmenla, da ko se Tibor prebudi, ga bo on merkal, da bom js lahk v miru vse zrihtala. In kaj - js ugotovim, da mata moja dva nek tihi dogovor med sabo, tamali je cel čas spal - tri ure in pol. Js vse poštimam, se vsedem za računalnik in alarm - grrrrrrr - zakaj z mami nima tazga dogovora.
Sem se pa danes spet do solz nasmejala, ker se je tok smejal, ko sva se igrala ku-ku z mojim šalom. Pol pa k se on začne smejat, se jst sploh ne morm nehat in pol se smejiva drug drugemu - kake face

.
Sem pa včeri zvečer opazla, da ga je nogica bolela, ker tud če sem ga sam pobožala, tam ko so piknal je kr zmaknu. No včeri cel dan in danes cel dan sem mu kr preventivno devala alkoholne obkladke in je zdej čist ok - HB.
Sem mu pa včeri prvič dala korenček za poskusit in je pojedel, čeprav mu jabolka gre bolj v slast, tam kr cmoka in gode zraven.
Js grem tud kr v mižule mažule, ker sem čist hin.