IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
hoj vsem!
Siamci so - najnavezanejši, naljubkejši, najpametnejši, najzanimivejši, najlepši....
KRASOTCI na KUBIK
pa najbolj neprevidljivi in divji
Priznam!
Se strinjam glede nepredvidljivosti do neznanih ljudi. Samo mora lastnik to vedet in temu primerno ukrepat. Mi točno vemo da naš siamec ne mara otrok in zato ga vedno umaknemo kadar so otroci v bližini... Vid je itak izjema - maček točno ve, da mu ne sme blizu, da mu ne sme nič narediti (tudi ovohati ne), pa mu nismo nič kaj izrecno prepovedovali - preprosto ve. Zato pa trdim da so te mačke izjemne, ker imajo pasje lastnosti in čutijo lastnikovo željo...
Ah, preveč sem že zabredla.. Se vidi da pač obožujem mačke...
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
Enej nonstop deža dela, da ga preoblačim kljub slinčkom. Pa kar na rokah bi bil.
Naš pa že 2 dni spodnjo ustnico notri vleče, nonstop. Slini se kot kuža, na rokah pa hoče bit itak že 2 meseca (odkar je k pameti prišel ), pa če nebi bil takoo težak...
Krysia - vaš Garfi je videt zelo simpatičen, tačrni muc pa deluje zelo vzvišeno, kot kakšen črni panter
Erin - podatki za seznam - GH 8.12.08 (40ml riževe kaše)
Gajka - lepo ste pridobili grame in centimetre, nimaš kaj

A tko je potem s tem glutenom, hmm, skoz nove fore..
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Ko govorite o sedenju itd.....
Naš skoz hoče sedet Zna pa tudi že sam in sicer tako, da sedi in ima rokice spredaj in se drži ali za podlago ali pa za nogice. Ob tem je strašno vesel in gleda okoli in se smeji. Zdej pa ne vem ali je to ful škodljivo? Ga moram nazaj držat in da samo leži? Ne sedi sam vzravnano in z rokami ob sebi, ampak tak da ima rokice spredaj in se polca
Naš bi tudi skoz sedel ali pa stal - ležanje mu niti malo ne diši (mora imeti dudo v ustih da je kolikor toliko zadovoljen in se igra). Največkrat ga imam v sedečam položaju v naročju in takrat sega z rokicami na vse strani, vse bi rad dosegel, pošlatal, v usta stlačil . V glavnem je firbec.
Če ga pa primem pod pazduhe tako da bi stal, pa prav korakce dela po porstkih ali pa čisto trde nogice naredi

Kadar kupčka podirava in jaz sedim, se mi pa ful močno odriva z nogicami navzgor in je ves happy (torej je to nekakšno poskakovanje ).
Kot je rekla
nell - še prehitro bojo shodili, potem jih pa ne bo za ustavit, knedelčke male.
Tejka - a spet greste nazaj? Kako pa to? Pa nisi rekla HB, da ste šli stran od tašče

. Aha si odgovorila - ja super za takšno varianto. Ista cena pa hiško boste imeli

, pa bliže bo za službo. Kaj pa Evica - spet menjava vrtca?
Srečanje - sem še vedno za CityPark, če pridem, če bo vreme...