IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Aja, pa po vedro kave sem prišla...itak
Hm, je sploh nisem skuhala
Je pa zdajle sveža topla in dišeča. Posebej zate. In seveda tudi za ostale
Eva v vrtcu, Jaša še spi.
Da komentiram dalje:
Ryssa, mi nimamo fliperja, ker nimamo banje.
Sandra, močno upam da je bila vaša noč boljša. A z Romano se še kaj slišita? Pozdravi jo. Če bo še sploh vedela kdo sem. Ona ima Denisa, ne?
Katja, super še za tvojega, da ti tako pomaga. Saj je že med nosečnostjo bil zelo priden, ne? Tudi glede obvešanja. Jan je pa res luštkan. Glih taprav. Ti kar delaj po svojem občutku.
Bella, ne vem kako se je P pisal. Na halji sem uspela prebrati samo Ljubljana - Moste. Očala je imel in malo škili. Prijazen ampak ima čudne teorije. In naslednjič imava spet pri njemu. Drugače je pa Jaša že od nekdaj moško ime in še dobro da ste dali T pred ime za punčko. Je bilo ravno zanimivo pri P. Pride v predprostor in mu sestra reče, naslednji je Jaša, fant je, star je.... Je mogla povedat da je fant, ker vsi mislijo da je punčka. Čeprav jaz še res nisem slišala da bi bila Jaša punčka.
Kaja, Gajka in še tiste ki vas zanima, Jaša še ne sedi sam. Tudi posedam ga načeloma ne. Kaj šele da bi se sam dvignil gor. On je še zelo zadovoljen če leži in se igra. Včeraj je bil že tečkec, Eva mu je še malo nagajala in sem ga posedla. Pa je kar obsedel tako. Je dolgo trajalo preden se je zvrnil.
Zdaj pa še nekaj pojem, spakiram, potem bo pa že Jaša buden.