23.01.2009, 08:17
2799
Hvala, tudi tebi Gajka, Bella in Tinka
, mi to res veliko pomeni! Imam potem nov zagon, kljub temu, da sem ravno danes ponoči jokala, ker me je zopet desna joška tako bolela, da nisem spala
11.2. imam ginekologa
, mi je res žal, da se ne bomo videle
Vilika,
za Vidovo fotko. Bella, zakaj sem si pa zaslužila
?
Luštne slikice! Žanneža, pozdravite se!
Gajka, hvala za kavo.
Jaz šibam sedaj stvari za plavanje pripravit! Uživajte!
23.01.2009, 09:14
701
čipka da te malo potolažim. Včeraj sem bila tako v zagonu sem šele danes videla, da več stvari sprašuješ. Tudi pri nas na redni kontroli so preverjali iste stvari. Tudi Ivan se zaenkrat obrača le na trebušček, dvakrat mu je sicer uspelo na hrbet, ampak takrat ko je bil brez pleničke. Tudi to bo še prišlo, ni še nič prepozno. Za roke tudi mene ne prime z željo da bi se dvignil v sedeč položaj, ampak se trudi s trebušnjaki. Za rokice ga primem sama toliko da ima močno oporo potem pa se sam poteguje kolikor mu rata. Tudi pri nas se ni odrinil z nogicami, ko ga je postavljala pokonci, se pa doma ko leži na hrbtu odriva od vsega kar doseže, tudi to še sledi, ko bo dobil željo!!
Blago hipoton, pa mislim da pomeni da je rahlo apmak res rahlo dehidriran. Ivan je bil ravno tako bolan in sem sama opazila na koži, da mu manjka tekočine, ampak pit pa ni hotel. Je potem nadoknadil, ko se je bolje počutil. Če ti ni nič rekla ni nobene panike, je bila nabrž res opomba zanjo, da se spomni za naslednjič. Za ritko sem pa že nekaj pisala, to pa še ne. Pri Ivanu je bilo kakšen teden uvajanja GH po kakanju vedno rdeča ritka in zelo ga je motila. Sem ga morala vedno čisto takoj previt, potem pa se je koža umirila in zdaj je vse OK. Po moje res koža drugače odreagira, ker je blato drugačno!
Ivan rozino hoče še s celo dlanjo prijet. Prijemanje s tremi in dvemi prstki prihaja zdaj na vrsto v tem mesecu.
vilika res je vsak ima svoje vrline, tvoje je pa prav simpatičen korenjak. Pa najbrž sta z Ivanom uskladila urnik hranjenja a ne!

prišel..
. Pol ga pa po varuški poslušam, kako ima v svoji sobi govorne vaje... Še dobro, da se jo da izklopit!
, mater sem firbčna, a ne?
faše izpuščaje po ritki zaradi riževe kašice.
Bomo pa pesti držale zate, da bo šlo bolje na izpitu. Se bomo pa na drugem srečanju spet videle, ta datum je čisto slučajno uletel.
...Erin,
...