Živjo!
Se spet par dni nisem nič uspela javiti, smo imeli cel vikend obiske,
je imel rojstni dan, tako da se je non stop nekaj dogajalo. Ponedeljek je pa tako hitro minil, da se ga sploh ne spomnim
.
Z dihanjem je zdaj hvalabogu vse ok, pa hvala vsem za prijazne besede. Res upam, da se ne ponovi več. Zdaj še bolj pazljivo pazim, da je nosek čist, če je bilo slučajno zaradi tega, kar dvomim...
Danes pa smo imeli alergologa, naredili so nam kožne teste (šest pikic), ki niso pokazali nobene alergije in vzeli kri (na rezultate pa moramo še počakati). Zdravnica mi je rekla, da naj zaenkrat opustim dieto brez KM in jajc, ampak bom verjetno kar vztrajala pri njej, ker se bojim, da spet dobi zeleno drisko. Sicer pa so bili izpuščajčki po telesu ravno danes
spet malo manj vidni.
Je pa bogica ful jokala, ko so ji jemali kri, iz žile, in na obeh rokicah, ker ji je na eni rokici žila počila
...jaz sem se pa komaj komaj zadrževala, da nisem zraven planila v jok...še dobro, da je bil
z nama, da jo je držal.
Zoja Miša - sem te ravno hotla vprašat, kako da si imela P, ker sem danes klicala, pa se javlja odzivnik, da so na dopustu. Moramo dobiti še drugo pikico in drugi odmerek za rotavirus. Kar zaostajamo za vama...sem se ravno navadila, da se srečamo
.
Kaja02 - nam tudi še vedno leva stran nagaja
. Če je zelo zaspana, potem je tudi na levi normalno (to je 1x na dan), sicer pa po 3 min noče več. Se mi zdi, da je bilo par dni po tistem, ko sta ven pogledala zobka, malo bolje, zdaj pa je spet isto.
Lahko nočko!