IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem...
pa ti nisi resna
Pri nas smo za vikend izvajali nekaj takega. S tem, da sem jaz dojila Roka na najini postelji, mu je pa medtem nohte strigel. Drugače pa tudi ni pogojev, da bi mu jih lahko postrigla, ko je buden.
jah sej ...samo naš bi najbrž nehal jest, ko je v fazi, da ga vse zmoti
mi tudi strižemo nohtke med dojenjem oz. ko na joški zaspi,..kaj pa češ drugega,...hmmm kaj pa ko ne bo več joške,..ša med spanjem.
Nell -bošček mali Tibor
Najboljše pivo kaj sem ga pila je bil Velvet,...sladko in diši po medu.mmmmmmmmm kak bi enega ruknila.
Sem ugotovila, da če banano preveč zmiksam postane grisasta in ogabna,...bjek. Danes sem naši babiki zažgala kosilo( sem likala in pozabla, da se nekaj kuha) in je mogla potem samo joško papat.
Pa je zmankalo elektrike in sedaj čakam, da lahko to objavim,...signal že celi dan nagaja(digitalna kablska),....grem malo mačka požulit.
Matejči- če boš pekla torto za malega pridem.
Matejka in štajerke,....drink KDAJ; KJE????, ker že malo zaostajamo z pijačkami.
No pa se ne spomnim kaj bi komentirala, ker imam odprto samo to okno,.....eh pridne bodite.
.....to sem napisala pred 1 dnevom a mi ni uspelo objavit zaradi vsesplošnega el.mrka.
Elektrika je prišla komaj danes ob 15.30,....res jo potrebujemo: v stanovanju je bilo 18 stopinj, kuhala nisem ker imam steklokeramično, brez TV in RR, brez računalnika, interneta, radia,....le kako so živeli včasih.
Zdaj pa grem prebrat kako ste se imele.