lahko mu tudi mokro brisačo polagaš na norice.. tako smo mi pri Žigcu.
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
jutro....
s čim čistite noske vaših ? in kje ste kuple? jaz sem do zdaj to počela s svaljki vate, ampak se zadnje čase tako upira, da ne moreva ščistit prav nič. ima pa že čisto zaštofan nos
z b
ebi palčko...
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Evo, še jst mam eno "zdravstveno" vprašanje: ful me bolijo kosti v nogah, tko kot pri gripi (al pa tko kot v najstniških letih, če hitr rasteš). Ampak nimam vročine, nič drugega mi ne fali, sam tole je pa za znoret. Kakšna ideja, kaj bi to blo?
A si imela kdaj kakšen zlom??
matejchi, za otroški dodatek se oddaja za 2008, ampak v navodilih piše, da če oddajaš v januarju, februarju ali marcu, se pišejo podatki za 2007 Ne razumem, ampak tko pač je ... tko da cifre sam iz dohodninske odločbe za 2007 skopiraš ...
A sem za otroški dodatek spraševala.... sem mislila tole dohodnino, ker je dala ena link za 2007.. ryssa mislim

..
Pa jabolčka smo testirali danes... juhu.
Erin 29.1.
Tamy30 - MARTIN miškolinček - FILIP Čestitke za 1/2! majči22 bom zrihtala...
Danes sem dobila vabilo, da moram prit na letni razgovor, a katera ve, a se moraš udeležit tudi če si na porodniški..
anita danes sem pa jaz tebe videla v letu mimo soseda...