IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
Zoja Miša P ima Krysia se mi zdi da v sredo. Meni je načeloma bolj pasala sreda, ampak se je
javil, da mu lahko tamalga v službo na ogled pripeljem, tako da če še Krysiji paše, gremo komot vse tri v torek. A plavanje torej bo?
Imam sestrično, ki dela na dif-u, pa je rekla, da do sredine januarja morajo to zrihtati, ker so že sedaj v zaostankih s programom, torej očitno bo, nam bodo pa v torek kaj več povedali, ne? Jaz bom definitivno tam, vi dve, pa če vama znese, super, da se vidimo.
Super, sem prebrala, v torek se vidimo!!!
Urskap in Nell, mislim, da vajina sončka že bosta vse to delala, ko se jima bo zdelo, da jima paše.
Glede GH, pa le poročak
Urskap, kaj ti bodo povedali.
Naty, tvoj Jošt je res rekorder v spanju!
Anita, mi bomo spali, ko bomo stari
Ryssa, čez tak za napihnit (kot žoga, a je v obliki valja). Ne najdem ga sedaj na BC strani, sorry.

Potem pa otroka svalkaš malo po njem. Naši je všeč. Gre pa kao za vaje ravnotežja in občutka težnosto in prenosa teže na roke ter oprijem

. No Kaja Lina tega še ne obvlada, ampak svaljkanje ji je pa všeč

.
Katja, super, da Jan tako pridno papa! Upam, da bo tudi Kaja Lina GH lepo sprejela.
Pri nas nogice že pošteno v usta romajo za čisto vsako previjanje. Res je Kaja Lina bolj suhica in ji to ni problem. Zvoki so vsemogoči, zadnje čase, kot bi se dušila in cvili in ko je jezna (ja že fajn jezna zna biti) prav na glas zatuli

, lumpa mala, bo pravi mali terorist.
Tamy, plavalni obroč in vse pripomočke lahko kupiš tukaj
http://www.swimtrainer.si/trgovina/ Ni pa potrebe, vsaj na dif-u vse dobiš, če ne želiš kupovati. Jaz hlačke imam, obroča pa za enkrat ne bom kupovala, ali pa, saj ga bom na morju rabila.
Sandra, po mojem Tajo zobki matrajo! Eno

za vaju obe! Pa naj hitro mine.
Maca m, seveda te sprejmemo, le veselo se nam pridruži in čvekaj na veliko. Povej še pd kod si in podatki za tvojo štručko, za Matejchin seznam in si naša! Pa 22.1. imamo srečanje nekje v Lj, pa se nam lahko v živo pridružiš. Jaz sem zadolžena za ta k

seznam, zato se le javi, da te dam zraven.
Anita, sem te ravno mislila vprašati, kako gre to skupaj, joška in zobki, pa si mi že povedala

. Si Zoji še kaj od GH poskusila dati?
Jaz moram danes patronažno poklicati, naj se enkrat ta teden oglasi zaradi GH. Mogoče mi bo še kaj svetovala. Pa srčno upam, da naju tale luknja v nebu ne bo kaj preveč motila
Mi lahko katera pove kaj lahko naredim, ker ima Kaja Lina po rokicah in po ramenih polno nekih malih pikic, ki skupaj delujejo kot lišaj, ali nekaj takega. v glavnem suha koža. Mažem jo z vsem mogočim, pa nič ne pomaga. Kakšen nasvet? No sedaj pa raport: Sayuri, Tajkaz, Cebrca, Maja T, Karmar, Bella, Gajka, Majči in še kareta bi se našla!