IZVIRNO SPOROČILO: bella02
GH: začela sem s kašico. Ko začneva jest in preden nehava, je kašica že mrzla. A jo ostale vmes kaj pogrevate?
Jutri pa pade korenček in jabolko, verjetno.

za GH.... Na začetku ne bolj tako, da se kar hitro hladi kašica, vendar bo bolje, ko se

navadi in jej bolj hitrej. Jaz kar ful pogrejem kašico in jo dam v globoko skledo, da se bolj počasi hladi in vedno samo od vrha vzemem hrano, da je spodaj toplo.
gajka..... 
Ne obupat, saj bo. Si poskusila korenček in jabolka skupaj? Bolj sladko je in mogoče bi bolj užival, ne vem
Jaz imam drugače problem. Moja je začela piti samo 160-170ml mleka na obrok. (prej je pila 200-210ml) Kašice pa obožuje 100 na uro. Brokoli in korenček (skupaj) ima ful rada in seveda korenček in jabolka. Krompir ima tudi rada, vendar to bolj malo dam, ker mi je prijateljica rekla, da to je bolje bolj pogosto dati, ko je

bolj aktivni (ko hodi na vse 4 ) ker se ful redijo. Da Neži dam več korenčka kot krompir v kašici in ne 50/50.
Moram iti posodo umit, no možek pomiva in jaz grem brisat.
Lp
Alida
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm