Zadnji članki

Trma je lahko tudi pozitivna lastnost
Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci z motnjo ADHD
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

...Mi smo bili na Aptamilu do 1,5 meseca, pa sta bili ful zaprti po njem in smo prešli na Milumil....Dokler nismo uvedli Milumil2, je bilo vse ok....
preskok iz 1 na 2 velik problem. Mene je tudi strah čez mesec tega preskoka na Novalac2. Poznam kar nekaj mamic, ki so mele take težave. So pa potem mešale 1 in 2. Naprimer 3 merice enke in 3 merice dvojke.
Zmanjkal čokoladnega likerja.
zment, da bo on nafutral Jošta enkrat na teden za spat. Je ura ravno 17.30
, psička ga je pa vesela in če bi pustila bi ga polizala in poskakala. Drugače je pa Lily zanimiva, vsakič ko Lan joka ali pa cvili, se začne na vrata obešat in mijavkat, kot da bi mu hotla pomagat, pa to že od samega začetka. Je pa Lily taka scartlanka, preden je prišu Lan, je spala zravn mene pod kovtrom
se pa Tilna izogiba...vsake toliko ga pride malo povohat drugače se ga pa boji ko jo hoče pobožat. Zadnje čase ko ji spet malo več dovolim v dnevo sobo se uleže kak meter stran od njega na kavču in leži in ga merka- opazuje... ga je že sprejela...
me je moj