Mi smo bli zdej mal uzuni pa na pijački pr eni brunarici tuki pri nas in sem tamalga mal pestvala in mi je zaspal na rokah (kar se redko zgodi) kot polhek in še zdaj spi.. v svoji posteljici v kombinezonu
. In ravno zdaj je še bolj sonček pokukal, mi je kar hudo ker smo not prišli....
Erin - cooooortek je Tilenček
, fotka z mamico je pa nalepša
Ja, ti lumpa, kaj ponavljaš za mano
(bi rabla unga smeškota ki ga Ryssa uporabi - s šibo po nagi riti)
Dieta - jooooj, jaz tako gledam tisto čokolado ki jo imam še od včeri spravljeno za drugič.... me bo kr pobralo.... Če zdržim jaz en mesec sem Jack.
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Pol pa rečeš z Jakatom, Lukatom... Bom drugič rekla Jaško, naš je pa včasih Vidko .
Naš je pa Tilko, Tilčk, Tilko vinilko, Tilko cvilko, Tili, ko je pa poreden pa TILEEEN!

, zelo podobno je pomojem povsod - ko je poreden je tudi naš VIIIID ali pa zelo na hitro (skozi zobe izgovorjeno) Vid. Drugače pa Vidko, Vitko (babi in dedi), Vidko ma posrano ritko, Vidko pitko, Vidi.... vse možno v glavnem...
Se vidi da me eno uho že veliko manj boli, drugo pa malo manj in sem prec boljše volje
Tejka - jaz sem tako z zadrgo mojemu

ene 5 let nazaj priprla kožo na vratu - in mi nikoli več ne pusti šarit kaj tam okrog... otroci si pa še bolj zapomnejo tako neprijetno stvar, po moje.
Gajka - mogoče so pa res samo pogoji drugačni - frišno pokakan, prejšnjič pa ne ali pa res tehtnica malo čudna... Če se ti zdi da je bolj pri sebi kot prej, potem je verjetno vse OK

. Naš pa zdej spet že 2 dni štrajka s hrano - sploh noče piti mleka, pri GH se pa tudi skoz nekaj pači, pljuva, smeji, govori.... ni da ni....
Sandra - pestro imate pri vas. Jaz sem bila 8 let stara ko sem dobila bratca pa se vsega spomnim in nisem bila čicto čist nič ljubosumna, ful sem ga bila vesela, ful je bil moj cortek. Ljubosumnost se je začela kasneje, ko je dobival Lego kocke pa avtomobilčke pa Nitendo igrice... jaz sem pa glasbeni stolp fehtala na kolenih pa ga nisem dobila

. Šele čez nekaj let potem... V bistvu sem bila bolj na te materialne stavi ljubosumna...
Upam da se bomo mi čimamnj s tem ukvarjali ko bo/če bo drugo dete pri hiši.
Grem zdej malo sadja pojest, preden se zbudi mali....
< Sporočilo je popravil Vilika -- 8.1.2009 12:46:03 >