Nejka23 - JAKA
betty - ROK
Čestitke za 4 mesece!
Tudi mi
Čer!
Bom najprej

, sem imela že kar nekej napisan, pa sem zbrisala. Torej ...
Za nami je lep vikend. Včeraj je prišla prijateljica (ki je v izgubila

) na kavo, na koncu pa sta s hčerko kar prespali. Njen mož je bil na žurki. In sva

do pol 4h

. Danes sta šli domov, mi pa na kosilo, sta praznovali moževa svakinja in nečakinja. Teja se je tako smejala, da je bila zvezda dneva. So si jo kar podajali

.
Zoja Miša, si me spomnila na Il divo, se mi že vrtijo spodaj

. Sem pa tako žalostna, ker ne najdem božičnega CD-ja od Bepopa

, mi je tako dober! Nekomu sem ga posodila, pa se ne morem spomnit, komu. Doma ga nimam, sem imela vse na enem kupu. Morda se v teh dneh, ko privlečemo na dan bučke in vse to, po čudežu kje najde, sam ne verjamem

. Tudi jaz sem vesela, da vas mam, še posebno pa tiste, ki se tudi osebno poznamo

. Hej, pa ne zbolet za praznike, hiter

in čajčka pit, maš še kak dan fore. Ej, pa kadar si naštimam kapučino, se spomnim nate. Upam, da ti ga bom lahko kmalu spet ponudila
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
glede prepovedi in zapovedi pa vsako posebej premislim, če mi se zdi ok, skupaj s kratko analizo ... pol se pa odločm. Kao kompliciran, sam men je to enostavn bl kot ostale opcije. Whatever.
Delam po podobnem principu, za kak nasvet se pa seveda obrnem na vse vas, da me mal
sandra, pa kaj je s tvojimi TTT? Naj že dajo mamici eno noč, da pride k seb in si nabere energije! Posebno mali dve. To je sam zate
sayuri, kje si se pa ti zgubila?
Katja, lepo, da si se spet javila. Te kar mal pogrešamo!
Naša Teja je pa začela

delat! Tako škropi in šprica, da se ji moramo od srca nasmejat. Pa ugotovila je, da ima tudi visoki C in kar parkrat na dan se sama sabo pogovarja v tem tonu

. Ko jo tako gledam, ker je tak dobrovoljček in se skoz sam smeji, mi pridejo kar solze v oči. Kakšen zaklad imam, premišljujem večkrat na dan! HB za te trenutke, za vsakega posebej. Bodo tako hitro odrasli in odšli v svet. Mi je že zdaj hudo za to. Ampak, kako pravijo:
carpe diem (al neki tazga)!
Jutri tudi naju ne bo, gremo do mojega brata, bo potem božič, nato pa baje

in mi bomo doma na toplem s sosedi špilali enko do poznih jutranjih ur!
Nič, zdaj pa v mižule, jutri do brata in domov. Super! Vam pa lep ponedeljek! Pa pa