HOj babike.
Sem slišala o tem... žalostno Ali je imel infakt ali kaj podobnega? Moj ga ni poznala.
A je tvoj tut policaj? Saj si že mogoče napisala pa nisem vidla.
Od včeraj zvečer pa do dans ste tolk načvekale, da sem si mogla dopust vzet.
Jaz sem pa dans tak lena, da kr smrdim. Pa Enej je razvajen in bi bil nosntop na rokah, drugač se dere. Upam, da ga bo mnilo, ker mi bo hrbtenico zlomlo.
Kuhano imam enolončnico še od včeraj, pol grem po Lana in komaj čakam da pride še dragi, da bomo kompletni.
GH: Vsaka pozna svojega otroka najbolje in je prav da tut njemu prisluhne. Pa jaz ne vidim razloga, da ne bi otroku dala hrane, na kateri piše da mu lahko dam. Konec koncev to izdelujejo strokovnjaki, ki se spoznajo na svoje področje. Manj kompliciramo bolše je. Jaz pri Lanu sploh nisem nič kompliciral in je zdrav( trkam) ko dren. Je rekla zdravnica da ima tak dobro kri kot malokateri. Kaj pa tiste punce , ki nimajo neta, in ne berejo nonstop neke strokovne literature, kaj se sem in kaj ne. Poznam kar nekaj takih in imajo otroke zdrave, brez alergij in se sploh ne ubadajo vsakodnevno z vprašanji, ki nas delajo samo nervozne... Naš očitno ne bo imel flaše in new bo pil mleka iz nje, zato bo pač jedel na žlico in zato sem mu dala hipp kašico za mešat z vodo. Če je sila in mame ni.

Jaz sem menenja, da zmešaš znanje zdravnikov, strokovnjakov, staršev, s potrebami otroka in lastne presoje.
Zaj pa šibam ker je že dretje.