Pozdravljene mamice!
Danes smo dobili prvi zobek!
Pokukal je iz dlesni, če potegnem s prstom se čuti oster vrh zobka. Ful se slini, tišči roke v usta, mene grize v brado, rame. Drugače pa ni bilo kakšnih posebnih reakcij!
Varstvo
Moja bo šla v vrtec oktobra. Do takrat bomo nekako flikali z dopustom in privat varstvom. Rada bi, da bi vsaj hodila in jedla samostojno (upam da bo do takrat), pa še septembra je ful gužva v vrtcu. Oba moja otroka sta šla v vrtec z 11 meseci, pa je bilo čisto o.k. Na začetku sta sicer pobrala vse vrste bolezni, potem pa je bilo bolje. Hitro sta se navadila samostojnosti.Ni mi žal.Najraje pa bi bila jaz doma vsaj tja do nekje 2 leta! Ampak žal glede na mojo službo ne bo šlo! Že zdaj norijo, ker sem odklonila da bi priša prej!Izkoristila bom do kraja. Moja pikica me potrebuje!
bambi14
Tudi moja ne mara preveč kašic. Poskušale sva že 3 dni zapored kar z kašico iz mojega mleka zgoščenega z riževimi kosmiči. Poje samo 2-4 žličke, pljuva in se kremži. Na vrh pa mi popije iz obeh dojk, se pravi da je lačna. Ne bom je silila, očitno še ni pripravljena, zanjo je ziza še vedno zakon. Saj je še čas!
Hvala za nasvet! Bom poskusila z lakom, da zaščitim moja otročka pred novim navalom ušk!
sayuri
za kopanje! Tudi jaz razmišljam o tem, pa še do Term imam samo 5 minut hoje!
Kako luštna sta tvoja cukerčka! Še malo, pa jih boš lovila po stanovanju!
Jaz imam že z eno toliko dela preden se spraviva ven ( kljub mrazu sva 2x dnevno zunaj), kaj šele ti. Dobra si!
tejkaz
Tudi moja posluša zvezdico preden zaspi. Ful so ji všeč medvedki ki plešejo po steni!
Želim ti, da se čimprej pozdravite ! Jaz sem moji, ko je imela nahod super ščistila nosek oz. vse ostalo z baby-vac-om. Nič ji ni teklo iz noska, samo slišalo se je, da jo muči smrkelj. In ta napravica jo je ščistila v nulo!
nell
za vajino drugo pikico in dobro opravljen pregled!
anita goitan
Tudi midve se še samo dojiva. Poskušale sva z nekaj žličkami, bolj za to da se navadi še drugega okusa in se nauči jesti z žličko. Prisluhnila sem moji pikici, ki pravi da še ni za to! Bomo še počakali!
Čestitke za opravljen pregled!
Je pa prava dolginka!
sandra123
Tudi tebi in tvojima sončkoma želim, da se čimprej znebite prehlada! Fajn zrihtajte na pregledu!
iskanje
Dobro opravi pri zdravniku, upam da ni nič hudega! Lepe slikice!
naty13
Čestitke za opravljen pregled!
Zdaj vsaj vesta naj kaj morata pazit (mačke)!
dojenč
Tudi moja mora biti obvezno privezana v ležalniku. Sicer je smuknila samo z nogami do tal.Zdaj sem veliko previdnejša! Ja ni kaj, rastejo!
Vilika
Vi ste pa pravi korenjaki! 9210! Čestitke!
Mislim, da mi je uspelo prebrati in pokomentirati večino! Sedaj pa se grem pridružit mojim ostalim družinskim članom!
Lahko noč!