IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Meni je čarobna. Uživam v kakšnem fajn kampu, najbolj v Dalmaciji. Ne iščem luksuznih all inclusive nastanitev, da bi me stregli spredi in zadi, mi uživamo v naravi, ker njihova obala je res čudovita, morje čisto..... kakšna dobra pica, lignji, fajn ohlajeno Karlovačko pa da mi še Oliver cizi iz kakšnega zvočnika in je merica polna. Jah, skromna sem
.
točno to

. Marsikateremu se zdi Hr predraga le zato, ker med svojim bivanjem tam pričakuje lepe hotele, trgovine, nočne klube ... oni pa v resnici furajo politiko turizma, povezanega z naravnimi lepotami in se zato komu zdi, da je ponudbe manj kot npr v Grčiji, kjer se odvija instant turizem s hotelskimi naselji, ogromnimi vodnimi parki, kilometri klubov in restavracij ...
kar se pa politike tiče: ko mora kak premier ali predsednik prikrit kakšno politično svinjarijo, potegne na dan problem hrvaške meje, ker ve, da bo folk takoj to zagrabil in da bodo mediji to dajal v ospredje. Itak ni v interesu ne Slo ne Hr, da se to vprašanje reši, ker pol raji ne bodo mogli več ponujat zgodbe, kako jih ogroža zunanji sovražnik, prav to pa je star preverjen recept za odvarčanja pozornosti od pomembnih stvari, ki se dogajajo doma.
Poleg tega pa, kot razumem, EU stopa na Hr stran

.. in je bila to kar slaba poteza z naše strani.