writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40 +

clock-img

02.07.2009, 07:58

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

lana70 - ne žal res ne mortem priti, čeprav bi rada

mismis  - se ne sekiram za hainekene in se ne bojih kolk se bo spilo, za srečo in fajn punce dam vseuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

02.07.2009, 09:26

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišja zalega user posted image  le pridite. Kako je bilo na pregledu? a že vemo kaj bosta?

Vemo, vemo user posted image

A miškona bosta? user posted image  user posted image  user posted image  Lahk bi kej rekla user posted image  . Sm morala na dvojčke it pogledat. Me sprehajaš user posted image

Dober dan vsem konzervam in konzervansu

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

02.07.2009, 10:20

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišja zalega user posted image  le pridite. Kako je bilo na pregledu? a že vemo kaj bosta?

Vemo, vemo user posted image

A miškona bosta? user posted image  user posted image  user posted image  Lahk bi kej rekla user posted image  . Sm morala na dvojčke it pogledat. Me sprehajaš user posted image

Dober dan vsem konzervam in konzervansu

He, he... lahko bi pa samo na ticker pogledala...
Ja, dva pobalinkota bomo imeli.

clock-img

02.07.2009, 10:59

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

NAVODILA KAKO PRITI DO KONGA:

Iz katerekoli smeri.

Po obvoznici do Smelta oz WTCja. Smer Črnuče (kontra od mesta )
Na semaforju pri TUŠu levo (na Ul. 7. septembra oz proti Bratovševi ploščadi) in prva desno (čerinova).
Po čerinovi mimo NZS do konca in na koncu zavije ulica levo. Pol pa samo pravo do Konga.

Iz Črnuške smeri.
Po stari cesti čez most, mimo Ježice...na vrhu klanca desno (med lokalom Horse pub in Avto Trunk) po oski ulici (Ježica) se pripelješ tja kjer Čerinova zavije v Savlje, torej skoz sam naravnost do table Kongo.

Upam, da je dost enostavno.

Zemljevid od Ajsi:
user posted image

s klikom na karto vidite kraj petkovega zločina

Zemljevid od Hedi:

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=kongo&tab=maps

Upam, da bo dovolj jasno

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

02.07.2009, 12:45

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

hoj, srečanje bo zgleda uspelouser posted image  , mi pa imamo doma fešto, pa bom kr doma spila kako hladno, in se bom spomnila na vas.user posted image

no moja user posted image  je danes pricurjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tokrat je bila za spremembo zaželjenauser posted image

v glavnem imejte se fajn pol pa le poročajte kako je bilo na srečanju!!

aja.... LANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pazi na pikici in en velik +++++ ti želim

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

02.07.2009, 20:34

clock-img

lana70

pencil-img

2857

nooo dobr, ni hudič, da dve konzervi in še konzervans! ne najdemo ene kr neki poti v Ljubljano, ma halo...itak! nooo, bom vseeno mal pogledala ta tvoj zemljevid, kruce, pa ti ga dej tut..user posted image

clock-img

02.07.2009, 21:20

clock-img

lana70

pencil-img

2857

kam ste pa vse potihnile???

clock-img

02.07.2009, 23:56

clock-img

Naska

pencil-img

405

Živijo!

Trenutno malo pavziram, drugače pa sodim semle. 40 let... Imela dva postopka - prvi uspešen, a se plod ni obdržal, drugi pa popolnoma neuspešen. V nov boj grem pa septembra. No pa saj vidim, da so tu kar bolj ali manj znana imena. En pozdrav,

Naskauser posted image

clock-img

03.07.2009, 03:50

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Dobr jutrčk,

kaj boste cel dan spali al kaj ... hihihihiiii ... no se vidmo popoldne v Kongiču, če me prav dolgo ne bo ... še iščem lokacijo ...

kiss za vse ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

03.07.2009, 10:11

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Dobr jutrčk,

kaj boste cel dan spali al kaj ... hihihihiiii ... no se vidmo popoldne v Kongiču, če me prav dolgo ne bo ... še iščem lokacijo ...

kiss za vse ...

user posted image user posted image , isto velja za našo posadko...sicer pa je krucek rekel, da se ne spodobi, da uletimo čist prvi user posted image , nooo, računam, da bomo trije mušketirji prišli okrog 18.00. Se vidimo, in moram rečt, da komaj čakam!

clock-img

03.07.2009, 11:55

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

dan,

kdaj točno torej zvečer? Okoli 18.ure?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

03.07.2009, 12:01

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

aja, pa dobrodošla Naska

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

03.07.2009, 12:18

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

dan,

kdaj točno torej zvečer? Okoli 18.ure?

rečeno je ob 17h. Jaz imam družinske obveznosti pa bomo primorci eno malenkost kasnejši....

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

aja, pa dobrodošla Naska

Enako z moje strani in kar na žurko povabljena!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 3.7.2009 12:19:32 >

clock-img

03.07.2009, 12:29

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Me tudi ma družinske obveznosti, beri veliko in kosmato in joka zelo naglas, ko tišči ga na stran user posted image user posted image user posted image

Bom pa probala čimprej priti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

03.07.2009, 13:56

clock-img

lana70

pencil-img

2857

joop, od 17.00 naprej je bilo rečeno...no, do 18.00 se bomo valda zbrali ne

clock-img

03.07.2009, 14:46

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Helou

Sem čist v gužvi...

Jaz bom tud verjetno šele okoli 18.00.

Pozdravček vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

03.07.2009, 20:56

clock-img

reni70

pencil-img

176

Ojla konzervice

No,zdej je pa že res čas.da se še jaz mal oglasim in kakšno rečem.To je pa že sramotauser posted image user posted image ,da nič ne napišem.Drugače pa še vedno pokukam na vašo stran,in mislim na vas konzervice.
Jaz sem čisto brez energije,smo spala bi in jedla.Kilce pa kr letijo navzgor.
NS imam 13.7.09,našuser posted image  lepo raste in zaenkrat je vse v najlepšem redu.
Po NS bom šla še na amniocintezo,pa me zanima,če je katera izmed vas user posted image opravila to preiskavo in kako ste prestaleuser posted image

Vidim,da se lepo družite,čvekate kar je edino prav.Pupike moje,še se vam bom oglasila,pa na vasko posebej mislim,da vam bo uspelo.

Papa

clock-img

03.07.2009, 23:43

clock-img

mismis

pencil-img

10486

ellow, no mi smo tudi doma...

Kruce, Lana in Aqua, upam da ste lepo zvozili, brez modih prijateljev user posted image

Gretka, ti sedaj že sanjaš sladke sanjeuser posted image

Žižet, bom bom mislila nate v ponedljak user posted image user posted image

miška, mala dva sta prava gimnastičarja

bb, žal sva se zgrešili, no pa drugič

Kajši, nice to see you

srečanje uspelo, v naši kasici prasici se je nabralo 90 €, kar lepa cifra, kajne. Bo tole treba ponoviti user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

04.07.2009, 09:06

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Punce - lepo vas je bilo spoznati, vsako posebej oz. nekatere tudi ponovno videti.....ja mismis, bo treba zadevo ponoviti. Res ste fejst babnce, tako kot sem predvidevala, ma neee, vedela, itak. En sončen in brezdelaven vikend vam želim.

clock-img

04.07.2009, 12:19

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

LANA! Hvala za dostavouser posted image in pa seveda darilce, sva ga z ženičko takoj odprla in je bla čist heppy!

Aqua, sm spoznal še eno fejstno beybo!user posted image

Ostale.....user posted image

Dajamajči sem imel s seboj pa te ni blo in sem ti danes poslal. Upam da do časa in da ne pride v "neprave" rokeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2009, 15:52

clock-img

lana70

pencil-img

2857

super, krucek...sm pa zjutraj letela po aspirin in glej ga zlomka - na našem selu lekarna ob sobotah ne dela, sploh! Da poplezaš.......že pošta ima neke čudne fore z urnikom....ma halo, da ne govorim od trgovin.....ob nedeljah od 9.00 - 10.00, mislm, kakšna nečloveška ura!

clock-img

04.07.2009, 17:54

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Ojla generacijo! Me veseli, da ste se lepo imeli. Žal nisem uspela, ker sem morala z eno prijateljico nekaj urejat. Kruce hvala za pošiljko - bo še prav čas, ker smo ravno nekje vmes (kot tudi sicer user posted image ). 
Ko ste tako navdušene za nadaljnje druženje, bi jaz mal apelirala, da ne bi bil petek, da se vam lahko pridružim. Pa torek tudi ne user posted image .
Zdaj grem pa naprej surfat, da splaniram letošnji dopust!
Uživajte, ne dežuje več!

clock-img

04.07.2009, 23:39

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Helou vsem skupaj, predvsem pa srečevalcem iz Konga ... lepo je blo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

04.07.2009, 23:40

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

gretka helov...me ni blo tam, pa itak tale helov tut men velja, kajne? kako si odseljena Gorenjka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

05.07.2009, 10:25

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

Helow!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem