writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40 +

clock-img

13.09.2009, 14:23

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jaz mam pa spet puško v rokah, sam še koruzo najdem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ...držim pesti, v to, da ne bi našla koruze pa sploh ne dvomim.....

.....in prišla je Živa....

clock-img

13.09.2009, 14:25

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Morgen!!!

Pri nas še vedno nič! Delala danes zjutraj BC mini in ništa. Očitno me Suprefact meče!!!

po moje tudi...dokler si na teh recnijah, nobena zadevščna ne kaže prow.....

clock-img

14.09.2009, 12:12

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Kruce....žižole so prišleuser posted image
Aqua, kako kaže, se kej pripravljauser posted image  ma jutri bo sigurnouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

14.09.2009, 13:08

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ma kej prou une u tropinovc namočene????

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

14.09.2009, 13:09

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Helou vsem! user posted image

Kaj so žižoleuser posted image ?

clock-img

14.09.2009, 13:13

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Helou vsem! user posted image

Kaj so žižoleuser posted image ?

http://www.valentinsvetuje.si/index.php?id=29

clock-img

14.09.2009, 13:21

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Hvala Kruce.
Pa še enkrat hvala za recept za zvark: Paradajzli so še zdaj tako polni, da nam že kar čez ušesa ven gledajo.
Jst bi tud eno tako Karolincouser posted image

clock-img

14.09.2009, 13:32

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ma kej prou une u tropinovc namočene????

Seveda seveda in tu pet let so stale nutuser posted image

clock-img

14.09.2009, 13:33

clock-img

neodkrita

pencil-img

331

Pozdravljene, da se še jaz malo javim čeprav nimam nič novega za povedat. Čakam, pa čakam, da ne dočakam pa vedno se prikaže. Saj vseeno klepetam pa vseeno lahko tukaj ne pa čeprav zgleda, da ne bo z našim bebijem nič. Lepšo bodite v tem deževnem dnevu (men paše bom lahko šla lenarit, ko pridem domov hehehe).

clock-img

14.09.2009, 14:28

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

No pa smo jo le dočakali!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj pa budnica pri Atu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

14.09.2009, 14:35

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

No pa smo jo le dočakali!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj pa budnica pri Atu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opa! Pozdrav ga heh .user posted image

clock-img

14.09.2009, 14:40

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Opa! Pozdrav ga heh .user posted image

Bom, bom... Hvala!

Upam da bo pri volji... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

14.09.2009, 15:04

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Še tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2009, 18:22

clock-img

lana70

pencil-img

2857

še kle user posted image user posted image user posted image  dejmo punca!!!! Mislim nate veš!!!

clock-img

14.09.2009, 19:10

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Aqua, ma super za user posted image , jutri se dobro zmeni z atom.

Ženske in oče, kaj je sedaj s tem piknikom??? Jaz sem že v soboto nabavila pijačo, ki je že na hladnem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

14.09.2009, 19:12

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Aqua, ma super za user posted image , jutri se dobro zmeni z atom.

Ženske in oče, kaj je sedaj s tem piknikom??? Jaz sem že v soboto nabavila pijačo, ki je že na hladnem

Foter;

Jaz sem v nizkem štartu! Borovničke se hladijo, sam še prevoz do dol iščemuser posted image

clock-img

14.09.2009, 20:11

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

Še tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wiiii!!! super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2009, 20:17

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

madonca, to bo leden hajni!!!

pa kakšno jopico ne pozabte uzet...pr nas ni kot na obali user posted image user posted image ..........jest sm pa vlih danes skontala, kakšno prilogo bom delala za v soboto, mnjami....

clock-img

14.09.2009, 20:35

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

Kam je pa Gigi muknila?user posted image

clock-img

15.09.2009, 08:18

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Ojla!
Mene žal ne bo v soboto. Pravzaprav se bom pospravla s tega foruma. Ob debati, če greva skupja na piknik je ugotovil, da se je on sprijaznil s tem, da ne bova imela skupnih potomcev in da imam samo jaz probleme s tem. Lepo je bilo dokler je trajalo, zdaj pa je čas, da se usmerim v druge aktivnosti. Srečo in uspeh vsem, ki še vztrajate in ... radi se imejte! Pesiii, evo me!

clock-img

15.09.2009, 08:43

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

Helou vsem!!!

Se še jaz javim po daljšem odklopu od RR (malo prostovoljnem in malo ne). Danes zjutraj sem končno dočakala prvi pregled. Vse je v redu, po mnenju ginekologinje sem zanosila še kakšen teden prej (zdaj sem že v 12 tednu). Videla sem otročička in dobila slikico. Tako sem srečna. Nuhalno imam naslednji teden.

Pred 14 dnevi sem bila naročena pri isti G. na posvet in da mi da napotnico za neplodnostno. V čakalnici me je pričakala sestra in še kakšnih 10 žensk. Vprašala me je pred vsemi, po kaj sem prišla. Začela sem ji razlagat, da sem noseča, ampak da sem ta dan naročena zaradi nečesa drugega. Ok, reče da počakam. Potem pride čez 15 minut ven in zakliče moj priimek, pridem do vrat, pa reče:ne, to niste vi, vi ste noseča, a ne? In se dere še enkrat moj priimek, ker sem za posvet. Potem sem ji morala pred vsemi razložit, da sem bila jaz ta kandidatka za neplodnostno, zdaj pa sem NOSEČA. Potem mi je tam pred vsemi čestitala in se ful veselila zame, me smo pa farbale. V naslednjih 20 minutah, ko sem čakala, sem na tak način izvedela še za probleme vseh ostalih. No, danes sem pa od iste sestre mimogrede izvedela, da se je ona zelo dolgo zdravila za neplodnostjo in zdaj ima dva najstnikauser posted image

Pogovarjala sem se z G ali naj grem na AC ali biopsijo horionskih resic (ker se izvaja prej), ampak sem se potem odločila za AC, ker mi je vseeno lažje razmišljat o tem, da ti odvzamejo nekaj plodovnice, kot pa da ščipljejo resice. Poleg tega se včasih zgodi, da po biopsiji analize ni mogoče opraviti (celice se ne delijo ali kaj?) in moraš potem vseeno še na AC. Mogoče se bom pa še za AC premislila, ker res ne vem, kaj bom naredila, če rezultat ne bo ok.... Uh, težke odločitve, jaz pa se tako težko soočam z njimi. Vsako stvar tudi preveč preučujem, se poistovetim z vsakim problemom o katerem preberem itd...Zato malo manj berem RR.

Vsem vam želim, da boste v najkrajšem možnem času srečke user posted image user posted image user posted image !!!

Uživajte na žurki, jaz pa bom ves čas prihajala sem gledat za dobrimi novičkami!!!

clock-img

15.09.2009, 10:27

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ojla!
Mene žal ne bo v soboto. Pravzaprav se bom pospravla s tega foruma. Ob debati, če greva skupja na piknik je ugotovil, da se je on sprijaznil s tem, da ne bova imela skupnih potomcev in da imam samo jaz probleme s tem. Lepo je bilo dokler je trajalo, zdaj pa je čas, da se usmerim v druge aktivnosti. Srečo in uspeh vsem, ki še vztrajate in ... radi se imejte! Pesiii, evo me!

...ne bi ti sama prišla......te bomo res vesele/i, pa sami fejst človečki bomo na kupu....dej premisli no.

< Sporočilo je popravil lana70 -- 15.9.2009 10:28:51 >

clock-img

15.09.2009, 10:28

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Še ena T, da bi bilo čim več takšnih zgodb kot je tvoja!!!! Čestitke in srečno do konca punca!!!!!user posted image user posted image user posted image

..aja, kdaj pa greš na AC? Jaz jo imam 29.9. v Postojni....

< Sporočilo je popravil lana70 -- 15.9.2009 10:29:35 >

clock-img

15.09.2009, 10:31

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ojla!

...ne bi ti sama prišla......te bomo res vesele/i, pa sami fejst človečki bomo na kupu....dej premisli no.

Prov res, kwa pa rabiš deca zravn če mu ni! Sej bom jest doluser posted image user posted image

clock-img

15.09.2009, 11:29

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

No tole me je pa zdej čist zatolklo z Dajčiko, ma kaj je letos s temi hormoni ????

Vsekakor ni fer ta izjava pa basta !!!!!!!!!!

S foruma pa ne boš bežala nikamor draga moja, sej tud če nikol ne bo nič, če se pač tako odločita, pa kaj, klepetuljica si lahko tako kot jaz in vse ostale ne glede na to kam in kako si se namenila po potki naprej, saj sama veš, da smo tu tista skupinca, ki ji smo na zadnjem vagonu upajočih, pa na prvem bodrečih, ne glede na odločitev ... enostavno si naša user posted image

---------------------------------------------------------------
Piknik

Kaj bo v primeru slabega vremena ??? (Đast informativno)

A kej sladkega mogoče ????

Kdaj se pol štarta ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem