Samo vas lepo pozdravljam.....In, da se ne ponavljam, vam kopiram moje sporočilo s Čvekanja....
Želim vama izpolnjenje želje....in čarobno vilo.....
///////////
Pozdravljene!
Doma smo in uživamo......
Prvo čestitke vsem novim mamicam!!!
Porodna zgodba kdaj drugič, samo na kratnko, da sem na prvem CTG-ju besede tako obračala, da so me poslali v porodno..
..Naveličana sem bila vsega in mi ja kar prišlo na misel, da jaz pa ne grem več domov...dovolj je bilo...In smo nič odprti in nič popadkov šli rojevati....Dobila umetne in v petih uricah je bilo vsega konec....Edino Damjan se ni želel izselit iz začasnega apartmaja
, Pa so malo sestre porivale, ker je z ritko bežal nekam gor in se poskušal pod rebra skriti....
Nisem nič šivana, nisem rezana in rodila sem popolnoma brez kakeršnekoli protibolečinske terapije. dalo se je zdržat in ker sem lepo sodelovala, je osebje bilo zadovoljno...
Čeprav 12 dni prej smo se rodili, je Damjanček bil težak 4050 g, dolg 56 in obseg glavice 36,5......Ne smem pomisliti, kaj bi bilo če bi čakali moje popadke ali celo prenesli nosečnost...
.....
Najbolj pomembno, zdravi smo!!!!!
Upoštevali so moje želje glede cepljenja in me obvestili, da imam prav in da se zdaj to ne dela več rutinsko..
Zdaj doma se lepo dojimo, uživamo, jemo......
Slikice so nastlae takoj po rojstvu, da malo vidite, kako zgledajo otročički tik po prvem joku.....Moj je tako lep, da imaš občutek, da je bil na Hawajih na počitnicah, pa malce zagorel...
....
Imejte se lepo in se še kaj beremo.....
///////////////////////