writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40 +

clock-img

07.10.2009, 12:20

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

ma pišuka no...namesto linka sem kliknila anonimen uporabnik...punce ne preveč stimulacije zame, moj user posted image  je invaliden tko da...

evo linkec

http://shameber.files.wordpress.com/2009/07/robert_pattison_1.jpg

škoda ka je tak mladiček, ampak okice ma pa hude...

clock-img

07.10.2009, 12:38

clock-img

alpog

pencil-img

480

Hot!

clock-img

07.10.2009, 13:42

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Hot!

aha ;-)  čakam na premiero drugega dela sage, napovednik za New moon je tudi hot 

clock-img

07.10.2009, 14:59

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Na katerem koncu  se pa bo odvijalo srečanje? Mi lahko zaupate kje? user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

07.10.2009, 16:11

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Seveda Barbara, v Kopruuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

07.10.2009, 19:14

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Gigi - madona ne delaj mi luštov s temi dedci, se mi že sline cedijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa še ne smem sexatuser posted image

pupike, jest bi tud prišla na žižole, če me sprejmete in sicer 21.11., bom se z mojim šefom zmenla da mi da fraj, a bojo vaši lubeki tudi zraven. Pa da vam povem, da zadnjič sploh nisem vedla kaj so to žižole in sem na net pogledala, zdaj pa vem, kaj čem sem blont pa emšo me daje, in sem malo butastauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.10.2009, 19:33

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

user posted image  DOBRA DRUŽBA SE BO DOBILA NA OBALI user posted image

user posted image  Sobotauser posted image
           21.11.o9:user posted image

• Kruce Fiks & family
  • Lana & family
  • BEBIII & family
  • BarbiG &?
  •  gigi1?
  •  mausikaa & family
  •  aqua77
  • miklarom & family

user posted image  .... če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal   
 user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 7.10.2009 19:35:04 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

08.10.2009, 08:06

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

BEBIII - jah, na Martinovem moramo bit, ker nastopamo. Imamo prireditve v tem zvezi...

gigi - hvala za dobrodošlico! Alja ima fazo mamine roke so zakon. Jaz pa utrujeeeeena. Upam, da bo zdej kej boljš, ko je prišel mož domov in da bo malo doma, da bom lahko kaj naredila.... Drugač pa je dečva fletna, v petek, se pravi jutri bo imela že 4 mesece. Z njo ni nikoli dolgčas.... In ti deklica moja???

Pa smo 4!!!

clock-img

08.10.2009, 12:00

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jaz res srčno upam, da bom zaradi postopka lahko prišla k bo tolk fajn družba.

Mikla tebe si pa prav ekstra želim spoznati v živo user posted image

Barbara b a prideš?

BarbiG pa ti?

Goldy in Mausi upam, da tudi vama rata.

Ostale žurerske sablje pa itak user posted image

Je kdo obvestil BBpikico in Gretko?

Pikica36 kaj pa ti? Saj je sobota.

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

08.10.2009, 12:39

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Da vas še tuki pozdravim.

Gigi, danes sem doma. Me je včeraj in ponoč nekaj zvilo, sem dobila vročino in sem danes lepo doma ostala. Sem skor cel dopoldan prespala in sem se zbudila skoraj kot prerojena. Jutri grem pa po municijo. Pa ti? Tudi tvoj postopek se hitro bliža, a ne? user posted image

Kruce, če se mi bodo datumi poklopil glede postopka, bom na žižole verjetn prpelala samo svojo malenkost. Čeprav je pri nas tako, da se do zadnjega ne ve. Mogoče bosta hotla z mano moja sončka it in pol bo seveda tud moj user posted image zraven. Lohk bova pa, če se bom lahko spravla v motoristično obleko z mojim kar z motorjem pršla dol.

clock-img

08.10.2009, 13:16

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Gigi - pa vejžda pridem in tudi jest si te želim spoznati, pa vse ostale tudi, ti sam povej mi kak mate ta srečanja kaj morem s seboj prnest, da malo vem

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

08.10.2009, 14:01

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Mene resnično ima, da bi prišla, ampak to je takooooo daleč od mene. user posted image
Sicer z mojim nekaj planirava dopust za 3 dni na morju, pa mogoče bova (beri: bom) splanirala ravno takrat in tako je dosti šans, da vas pridem pogledati še v živo.
Če pa mi ne uspe, vas pa redno berem in navijam za vas user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

08.10.2009, 14:04

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Mene resnično ima, da bi prišla, ampak to je takooooo daleč od mene. user posted image
Sicer z mojim nekaj planirava dopust za 3 dni na morju, pa mogoče bova (beri: bom) splanirala ravno takrat in tako je dosti šans, da vas pridem pogledati še v živo.
Če pa mi ne uspe, vas pa redno berem in navijam za vas user posted image

hop na moped.........

tudi mi jo bomo doli za 3 dni - wikend.

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 8.10.2009 14:07:10 >

clock-img

08.10.2009, 14:21

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Oj, oj, banda... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

08.10.2009, 15:05

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Kruce, če se mi bodo datumi poklopil glede postopka, bom na žižole verjetn prpelala samo svojo malenkost. Čeprav je pri nas tako, da se do zadnjega ne ve. Mogoče bosta hotla z mano moja sončka it in pol bo seveda tud moj user posted image zraven. Lohk bova pa, če se bom lahko spravla v motoristično obleko z mojim kar z motorjem pršla dol.

...ne verjamem, da bo šlo...a še niste dali motorja na klocne, halo, asfalt se že ohlaja....govorimo o novembru...konec novembru

.....in prišla je Živa....

clock-img

08.10.2009, 15:41

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...ne verjamem, da bo šlo...a še niste dali motorja na klocne, halo, asfalt se že ohlaja....govorimo o novembru...konec novembru

Ja in? Sej sva bla na motorju tud že januarja. Sicer zebe za po.pi.zd.it, ampak gre. user posted image

clock-img

08.10.2009, 16:17

clock-img

alpog

pencil-img

480

Bolj ko vas berem, bolj se tudi meni gre na vašo fešto!

clock-img

08.10.2009, 16:31

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ja in? Sej sva bla na motorju tud že januarja. Sicer zebe za po.pi.zd.it, ampak gre. user posted image

norca user posted image , pa zmrzni, no ja, žižole te bodo segrele user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2009, 16:35

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Kruce, ali pa ktera ki ve....z eno smo bile skupi na AC, njo so danes klicali,  da je vse ok, mene nič..user posted image , a so izvidi vsi naenkrat, al različno????user posted image user posted image  zdej sm pa prow na trnih..user posted image

clock-img

08.10.2009, 16:48

clock-img

pogum

pencil-img

54

Ojla, pozdravljene,

sem se končno spet prikazala.. Pozdravljene!!

No, v ponedeljek bila v MB, v začetku leta začnem spet s postopkom.

Sem vas malo brala, pa vidim, da se je mnogo vmes zgodilo, ja super.

Kakšne super fotke dedcev ste dale gor- so res hudi, ja, ja...

Se beremo,

Veliko uspeha vsem,

clock-img

08.10.2009, 17:52

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Uh uh helou vsem skupaj ... meni pa zna bit tale datum zaenkrat še fulllllll daleč ... ker iz dneva v dan ne vem kako bo pri naši hiši, oba namreč delava v "najboljšejših in najuspešnejših" firmah naše držauce, pa za jutr skor ne vem kako bomo delal ... tko se zmišljujejo, dons so ble v desetih minutah tri različne komande, tko da ne vemo več kdo se iz kerga norca dela ...

ma če bo vse kot mora bit ... evo nas ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

08.10.2009, 18:07

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Lana ne vem točno po kerem ključu gredo, vendar izvidi niso vsi naenkrat. Nekaj je pa sigurno, če je kaj narobe tiste prve kličejo. Tako da...srce kar mirno. Se mi zdi, da dalj časa ko čakaš na izvide, bolj je ziher, da je vse OK user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

08.10.2009, 18:20

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana ne vem točno po kerem ključu gredo, vendar izvidi niso vsi naenkrat. Nekaj je pa sigurno, če je kaj narobe tiste prve kličejo. Tako da...srce kar mirno. Se mi zdi, da dalj časa ko čakaš na izvide, bolj je ziher, da je vse OK user posted image

misliš da res user posted image , upam, da je res temu tako, oziroma bi se najraje obesila na tvoje besede...sicer mi pomaga že to, da niso vsi izvidi naenkrat....kot praviš

clock-img

08.10.2009, 18:20

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

Bo držal, če pa te skrbi so takih tam vajeni in jih lahko komot pokličeš pa pobaraš kak da je frendica že dobila.......

clock-img

08.10.2009, 18:22

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Bo držal, če pa te skrbi so takih tam vajeni in jih lahko komot pokličeš pa pobaraš kak da je frendica že dobila.......

hmmm, viš, tega pa nikoli ne delam, vdano čakam, kličem pa ne nikoli nikamor user posted image , tako da..... sicer pa never say never a...lahko pa da še bom.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem