Zadnji članki

Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Kdaj in kako prvič ostriči otroka?
Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

sem uspela za jutri naročit na dnevni kliniki za biopsijo testisov. Morm rečt, da sem bla kr nervozna, če ga bodo sprejel, ker so mi sestre rekle, da ni nujno, da ga bodo lahko in pol bi moral moje celice zamrznt. Tko da se mi je odvalila danes kr ena ogromna skala z ramen.
Barbi
teli virusi se očitno širijo preko compa
bi se zlagala, sem pa bistveno manj obremenjena, če bo bo, če ne bo pač ne bo...življenje gre naprej...če ne bo uspelo zdaj bo pa v letu 2010
če sem te okužila, ha ha, še to je treba ja, da bi se to širilo preko kompa, sicer pa je teh virusov zgleda povsod za znoret. Pa da ne boš mislila, da si samo ti pred TV
, ne, kje pa. Jaz sem namreč danes gledala posnetek včerajšnjega filma Jesenska pripoved, pa so solze
. Držim pesti za jutri, da bodo folikli polni in plavalčki, ki jih bodo vsekakor našli, zelo razigrani.
.... če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal
.
. Še čist maloooooooooooo. Jaz pa tudi že v nizkem štartu, v službi sem celo dopust izpogajala in sem od četrtka že domaaaaaaaa in uživam.
, neskončno čakanje na rezultate + moj kalimero kompleks - mausikin izraz) končno dobila izvid AC, ki kaže, da naši cca. 40 let stari kromosomi še niso za odmet