Zadnji članki

Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Kdaj in kako prvič ostriči otroka?
Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

5.UZ - 27.01.
BBpikica
.
je čist dovolj, a ne. Ti , ki si prava enciklopedija. Saj veš, da je važna kvaliteta in ne kvantiteta.Kaj je meni koristilo 23 celic, če pa niso bile dobre.
in ravno tist mesec zanosila, pol pa sem ga še dobila zaradi krvavitve, tako da 2 šlatlici imam na zalogi in bom poskusila, mogoče pa kaj rata.
ne pričakujemo okoli 20.02.
s tem, da naj papcam Klomifen (za kar sem v tem ciklusu že prepozna) ter da naj razmisliva o IVF, kajti v mojih letih menda nima smisla čakat...se morava z mojim pogovoriti kako in kaj, njemu IVF ne diši preveč, pravi,da sva že malce stara za take stvari - no se bova pogovorila in bomo videli kako in kaj...čeprav meni se zdi, da sploh še nisva prestara - vsaj počutim se ne prestaro
in ti samo ta progesteron nagaja.
ja take so čakalne dobe , da prideš do G. SRAMOTA!!!!