writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40 +

clock-img

01.03.2009, 07:59

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

7

clock-img

01.03.2009, 10:34

clock-img

lana70

pencil-img

2857

to ni niti 8.........haha, joke...... dajamaja veš kaj, če je človek zadosti zrel, se oba lahko prav v redu ujameta.....sploh pa so sedaj takšni časi, da včasih kakšni šmrklji ne moreš določiti let...če vama ustreza, bo moralo ustrezati tudi drugim...

L

clock-img

01.03.2009, 16:17

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

hoj punce- hvala za lepe želje in čestitke. sem bla na tesno s časom user posted image , mi že kar cel teden praznujemo , če pa jih je tolk, pa kr na obroke hodijo na obiskuser posted image
pol pa morem vsak dan nazdravljatuser posted image boga jazuser posted image

no, danes malo lenarimo , prejle smo uživali na sončkuuser posted image  super da se bližajo lepi in topli dnevi
aja, pa še to... mam podaljšan vikend, jutri sem fraj- recesija je tut v našo firmo udarla in delamo skrajšan delovni teden -36 uruser posted image no, če bo sam to bomo že pregurali

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

02.03.2009, 09:19

clock-img

Bety11

pencil-img

736

Kako je konzervice?....Pomlad je že, regrat in zvončki rasteta...Kaj pa ve????

Dejmo, pohitite.....Kar samevam tam med čvekami in sem najstarejša, menda..user posted image

Naš user posted image  raste in srčno upam, da bo z nami vse OK...NS imam 18.3. pri dr.Pušenjaku....

Bog nama pomagaj.....

clock-img

02.03.2009, 11:24

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

bety- se trudimo da pridemo za tabouser posted image
zauser posted image  pa ne skrbi- vse bo OK. MORA BIT!!

clock-img

02.03.2009, 18:00

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

halooo!! zdaj nas je pa že na drugo stran vrglouser posted image user posted image glejte punce da se to ne zgodi večuser posted image

clock-img

02.03.2009, 19:54

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Dober večer in lahko noč! user posted image
Moj mladiček je že pripravljen za sladke sanje, jaz pa mu grem malo delati družbo. user posted image user posted image

Itak je bil danes bolj zoprn dan user posted image in jaz sem samo mislila na hrano user posted image , upam da bo jutri bolje user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

02.03.2009, 20:26

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Pa kaj se dogaja na tej strani 40 plus????  Vse spite al kaj??!!

L

clock-img

03.03.2009, 01:26

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

lana ne se hecat ... sej veš da smo že v letih, pa da kr sred stavka mal podremamo če je treba ... tko da ... user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

03.03.2009, 09:26

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

grethy, kaj pa je s tabouser posted image  ne moreš spat, da ponoč strašiš na RRuser posted image  ali si slučajno v nočni

clock-img

03.03.2009, 09:35

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

Bety držimo pesti, da bo vse ok...se pa trdimo, da bi prišle čimprej za tabo...user posted image user posted image user posted image
moje "melonce" so še malo zrasle - očitno je Klomifen vsaj za nekaj dober user posted image  

clock-img

03.03.2009, 09:46

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

grethy, kaj pa je s tabouser posted image  ne moreš spat, da ponoč strašiš na RRuser posted image  ali si slučajno v nočni

ne ne ... ko pridem zvečer kasno domov pol ne morem pančkat takoj ... pa se mal razpišem ...

drugač pa fejst lahko spim ... user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

03.03.2009, 13:49

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

dajte no , dajte punce.. a štrajkate??????

clock-img

03.03.2009, 14:19

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

Živjoooo!!

Ne, jaz nič ne štrajkam, ampak včeraj sem napisala tak dolg mail, pa vsaki posebej sem namenila nekaj besed, pol pa nisem mogla oddat posta in je šlo vse v nič...grrrr. Le zakaj se mi to zadnje čase pogosto dogaja...

No, zdaj bom krajša.

Bety11, naj ti bogovi, boginje, narava, energije.. stojijo ob strani. Zdaj pa bo!!!!!

Vsem ostalim pa veliko sreče te dni... v drugem delu marca nas večina ne pričakuje user posted image , torej je treba zdaj delatuser posted image

clock-img

03.03.2009, 21:35

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

Nč, zdaj moram pa še jaz kako rečuser posted image
Buh Turk, pa njegov star ata...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

04.03.2009, 00:23

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Če nau drgač, bo treba krizni štab sklicat ... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2009, 08:01

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Vsem ostalim pa veliko sreče te dni... v drugem delu marca nas večina ne pričakuje user posted image , torej je treba zdaj delatuser posted image

in to je razlog zakaj je tko malo postov zadnje čase user posted image user posted image

clock-img

04.03.2009, 08:12

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

jutroo! evo nas  s polno paro delamouser posted image
ja bliža se naš čas - ta vikend bo naporen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2009, 09:24

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Jutrčka še konzervicam in konzervansom.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

04.03.2009, 10:13

clock-img

barbara b

pencil-img

589

aqua tale kavica pa prav paše user posted image v današnjem turobnem vremenu.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

04.03.2009, 11:08

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

thnx barbara b! user posted image

moremo še par fotk, lepih madcev gor vržt, da bomo še ostale konzerve piklicale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

04.03.2009, 11:30

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

evo nasuser posted image  sam mladcev pa vseeno niuser posted image , blagor vam ki jih mate domauser posted image

clock-img

04.03.2009, 11:31

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

čaki, čaki, da mal arhiv prebrskam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

04.03.2009, 11:34

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

saj ne rabiš, kar svojga prpopajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
takega veselja nam pa ne daš kaj??user posted image

clock-img

04.03.2009, 11:37

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

user posted image

P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem